ČIME SE BAVI I KAKO IZGLEDA ŽENA STEFANA MILENKOVIĆA: Ona je najveći oslonac i podrška proslavljenom violinisti (FOTO)

Autor:

Zabava

11.01.2023

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav poznatog viloniste!

ČIME SE BAVI I KAKO IZGLEDA ŽENA STEFANA MILENKOVIĆA: Ona je najveći oslonac i podrška proslavljenom violinisti (FOTO)

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Proslavljeni violinista Stefan Milenković već nekoliko godina živi u Srbiji, tačnije u Novom Sadu iz kojeg putuje na koncertne turneje.

Povratak u Srbiju nakon dve decenije života i rada u Americi je postao izvestan kada je shvatio da će u 43. godini dobiti sina sa suprugom Goricom Grozdanić sa kojom je u braku od 2014. godine.

Stefan i Gorica su svoju vezu počeli 2010. godine, a ljubav su krunisali brakom četiri godine kasnije.

Gorica Grozdanić sada Milenković je takođe muzičarka tačnije gitaristkinja, koja je diplomirala na Univerzitetu u Ilinoisu u ikagu.

 

 

Kako profesionalno bavljenje muzikom iziskuje brojna odricanja, višečasovna vežbanja ili odsustva od kuće zbog koncertnih aktivnosti, naš violinista je srećan što se i njegova supruga Gordana bavi muzikom te razume kako sve funkcioniše.

 

 

– Imam sreću da Gorica potpuno razume moj režim i neobičan ritam života, i ne samo što ga podržava već mi i angažovano pomaže u mnogim aspektima koji su deo aktivne karijere u muzičkom svetu danas. Sveukupno, računajući vezu i brak, zajedno smo skoro osam godina. Vreme provedeno s Goricom mogu da opišem kao divnih osam godina zajedničkog života – rekao je Stefan Milenković 2018. za Gloriju i dodao:

– Pošto najviše vežbam kod kuće, onda je Gorica, htela to ili ne, konstanto izložena mom sviranju. Kada ste profesionalni muzičar i kada je muzika deo svakog vašeg dana, onda ona postaje sastavni deo života i prosto je stalno u vazduhu.

Podsetimo, Stefan i Gorica su 2020. godine postali roditelji dečaka Nikole, a kako je i violinista jednom prilikom rekao, sve se dogodilo u pravom trenutku.

Desilo se u pravo vreme. Svaki period života ima svoje ciljeve i intenzitet. Do pre nekoliko godina bio sam koncentisan na rad, koncerte, putovanja i predavanja. To je intenzivan životni stil koji nije kompatibilan sa porodičnim, koji podrazumeva da ste u jednom mestu i da imate vremena da se posvetite porodici – govorio je on.

 Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading