Novi roman "Uvek i samo tvoja" Olivera Jovanović pisala u DRAMATIČNIM MOMENTIMA

Autor:

Zabava

08.12.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promocija romana "Uvek i samo tvoja" održaće se danas od 19 sati u Beogradu, u knjižari "Vulkan" na Trgu republike broj 5.

Novi roman "Uvek i samo tvoja" Olivera Jovanović pisala u DRAMATIČNIM MOMENTIMA

Foto: Vulkan.rs

Nakon romana "Vreme je ljudsko talas na kamenu", "Putnik sa lažnim pasošem" i "Pesma zovinog pruta", Olivera Jovanović obradovala je čitaoce novom knjigom. 

U središtu nove priče nalaze se junakinje čije životne priče na prvi pogled izgledaju tako da bi mogle biti priče svakoga od nas. Ipak, oslikavajući njihove portrete autorka neprestano suočava snagu ljubavi sa onim što nazivamo usudom ili sudbinom.

- Nije lako okrenuti ogledalo prema neulepšanoj fizionomiji, ali je neophodno ukoliko čovek zaista želi da spozna sebe - poručuje Olivera jovanović i naglašava da ovaj roman može da pomogne čitaocu da u časovima svog „progledavanja“ suzi prostor samoće kojoj je izložen onda kada doživljava slično iskustvo.

Autorka ističe da je knjiga nastala u trenucima sopstvenih dramatičnih životnih momenata, kada je bilo potrebno da se suoči sa važnim životnim ulogama: onom koja joj je data po rođenju i onom koju gradi prema sopstvenim izborima i procenama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading