DIVAN POKLON OD JOŠ DIVNIJIH RODITELJA: Ćerka Branke Pujić i Gagija Jovanovića raznežila objavom, komentari pljušte (FOTO)

Autor:

Zabava

20.10.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarmantna glumica novom objavom na Instagramu oduševila je pratioce.

DIVAN POKLON OD JOŠ DIVNIJIH RODITELJA: Ćerka Branke Pujić i Gagija Jovanovića raznežila objavom, komentari pljušte (FOTO)

Foto: Instagram

Glumica Anđela Jovanović, ćerka Branke Pujić i Gagija Jovanovića, često sa pratiocima na društvenoj mreži "Instagram" deli svoje misli i osećanja i fotografije iz privatnog života, a jednom od poslednjih u nizu oduševila je javnost.

Naime, Anđela je pozirala sa svojim slavnim roditeljima koji su odlučili da svoju naslednicu iznenade zanimljivim poklonom, a fotografiju je ponosno podelila sa javnošču uz komentar:

 

- Divan poklon od još divnijih roditelja! - napisala je Anđela uz fotografiju na kojoj pozira sa slikom koju je dobila od Gagija i Branke, a komentari ne prestaju da se nižu:


"Srećna, prelepa i predobra porodica", "Mnogo ste lepi", "Svi ste divni, od takvih roditelja normalno je da bude tako divno i dobro dete", "Ljubav vaše porodice me toliko razneži", "Pravo je bogatstvo imati ovakvu podršku da slediš svoje snove" - samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading