SVI JE ZNAMO PO ULOZI NEDE! Zvezda serije "Greh njene majke" nestala je sa javne scene, sreću je pronašla na drugom kontinentu, a evo kako danas izgleda!

Autor:

Zabava

19.10.2022

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su se pitali zašto se glumica na vrhuncu karijere povukla iz javnog života, a sada je otkrivena istina.

SVI JE ZNAMO PO ULOZI NEDE! Zvezda serije "Greh njene majke" nestala je sa javne scene, sreću je pronašla na drugom kontinentu, a evo kako danas izgleda!

Foto: Printscreen Youtube

Uloga Nede u seriji "Greh njene majke", za koju je sa glumcem Ivanom Bosiljčićem dobila nagradu za glumački par godine, glumici Ivani Jovanović donela je veliku popularnost.

Nakon ove uloge, pojavila u seriji "Nepobedivo srce", i dok su joj mnogi predviđali blsitavu glumačku karijeru, Ivana je ubrzo nakon snimanja ove serije potpuno nestala sa javne scene.

Foto: Printscreen Youtube

Ivana Jovanović i Ivan Bosiljčić

 

Mnogi su se pitali zašto je donela odluku da se baš na vrhuncu slave povuče iz javnog života, međutim, Ivana je imala druge planove - pre osam godina odlučila je da napusti Srbiju i život započela na američkom podneblju.

Glumica je u međuvremenu dobila i američko državljanstvo, a upravo zbog toga dugo nije dolazila u Srbiju, što je ujedno bio razlog zbog kog je odbijala i pojedine glumačke uloge koje su joj se nudile.

 

Foto: Printscreen Youtube

Ivana Jovanović u seriji "Greh njene majke"

 

Kako kaže, u Americi nije pokušavala da se bavi glumom, a nimalo ne žali za propuštenim prilikama u Srbiji.

 

- Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc - otkrila je glumica koja je sreću pronašla "preko bare", gde živi mirnim, porodičnim životom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading