Nema mene, nema dobrih filmova!

Autor: A. M.

Zabava

21.01.2018

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U popodnevnim časovima, pod snežnim pahuljama veličine pesnice, na Kustendorf je danas pristigao i velikan domaćeg filma, Aleksandar Berček.

Aleksandar Berček

Njemu je posvećena retrospektiva velikana, a sinoć mu je dodeljena i nagrada za stvaralaštvo. Na pitanje zašto ga nema u domaćem filmu i da nema tako dobrih filmova u našoj produkciji, šaleći se odgovara da su ta dva povezana.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Aleksandar Berček

- Vi niste shvatili šta sam rekao: nema mene, nema ni dobrih filmova - kazao je Berček okupljenim novinarima. Priznaje da nema pripremljen govor za studente već će se sa Kustricom dogovoriti i pripremiti, a opet šaleći se sa novinarima kako su loše interpretirali Kusturičinu izjavu da Berček nema lošu ulogu u karijeri.

- Rekao je da nema loše, a vi sad već menjate i kažete "skoro da nema". Videćemo šta će do kraja biti. Ne želim ni da dajem savete "kako da neko ima karijeru kao Aleksandar Berček", svakom svoje treba... - kazao je Berček vidno iznenađen brojem novinara koji su ga dočekali na festivalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading