Kornelije Kovač se ženio DVA PUTA! Nakon SMRTI prve supruge sreću je pronašao u NJOJ, a njihov susret je bio SUDBINSKI! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.09.2022

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kornelije Kovač iza sebe je ostavio tri ćerke i suprugu Snežanu.

Kornelije Kovač se ženio DVA PUTA! Nakon SMRTI prve supruge sreću je pronašao u NJOJ, a njihov susret je bio SUDBINSKI! (FOTO)

Foto: ATA Images

Kornelije Kovač ženio se dva puta. Njegova prva supruga Spomenka Kovač, sa kojom ima tri ćerke Kristinu, Aleksandru i Anju, preminula je 2006. godine, a od kopozitora se razvela nekoliko godina kasnije.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/aleksandrakovac

Kornelije Kovač sa ćerkom Aleksandrom i suprugom Snežanom

Ipak, drugu sreću je uspeo da pronađe pored Snežane, koju je upoznao sasvim slučajno i nenadano.

‒ Bilo je to drugog dana Sajma knjiga, negde pred kraj radnog vremena. Već malo umorna pomislila sam što bi bilo lepo da se pojavi Kornelije Kovač. Podigla sam glavu i ugledala ga. Uplašila sam se, prvi put u životu, svojih želja. U tom trenutku nikakvih razloga nisam imala da od svih ljudi na planeti pomislim baš na njega. Znala sam ko je on, i to je bilo sve ‒ ispričala je Snežana jednom prilikom u intervjuu za Gloriju, a 2014. godine je i zvanično postala gospođa Kovač.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/aleksandrakovac

Kornelije Kovač sa ćerkama Aleksandrom i Anjom i suprugom Snežanom

‒ Tog dana su bili „Mladenci“, ali mi smo slučajno došli do tog datuma. Bata je i ranije predlagao da pređem kod njega, ali sam ga zamolila da sačekamo da moj sin upiše fakultet i da kćerka završi studije. Bilo mi je važno da se oni osamostale, da postanu zreli ljudi. Činu venčanja prisustvovale su Batine kćerke i njegov brat Mihajlo sa porodicom, moja deca, Batini kumovi sa prvog venčanja, kao i moja kuma sa kćerkom, naši kumovi ‒ otkrila je Snežana Kovač svojevremeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading