JUBILARNI HILJADITI "KULTURNI DNEVNIK"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jubilarna hiljadita televizijska emisija "Kulturni dnevnik" biće emitovana večeras (23h) na RTS-u. U težnji da informišu i zainteresuju gledaoce o ličnostima i događajima iz oblasti kulture, ovaj televizijski format nudi obilje informacija.

RepublikaFoto: Public
"Kulturni dnevnik"

Izuzetna gledanost svedoči o velikoj potrebi najšireg auditorijuma za tim sadržajima-rekao je glavni i odgovorni urednik kulturnog programa RTS-a Nebojiša Bradić na koktelu koji je priređen povodom jubileja. Ovoj svečanosti su prisustvovale mnoge ugledne ličnosti poput Vladana Vukosavljevića, Matije Bećkovića, Isidore Minić.

Kako je najavljeno u jubilarnom izdanju emisiji "Kulturni dnevnik", o značaju Kulturnog dnevnika i prostoru koji kultura i umetnost imaju u medijima govoriće gosti ovog specijalnog izdanja: ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević, direktor RTS-a u vreme osnivanja Kulturnog dnevnika Nikola Miljkov, stručnjak za kulturu i medije dr. Milena Dragićević Šešić, kreativni direktor RTS-a Boris Miljković i glavni i odgovorni urednik Kulturno-umetničkog programa RTS-a Nebojiša Bradić.

Podsetimo se, od februara 2014, kada je počelo emitovanje, "Kulturni dnevnik" nudi presek najvažnijih i najatraktivnijih kulturnih događaja iz zemlje i sveta ali i pop kulture, novih tehnologija, onoga što podrazumevamo pod lajfstajl.

Urednčki tim čine: Neda Valčić Lazović, Olivera Milošević, Selina Lovren Aksentić, Vojka Pajkić Đorđević, Marija Miljević, Dragana Pantić, Sandra Perović, Maja Tucaković, Snežana Stamenković, Lidija Božić i Biljana Bralušić, Svetlana Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading