Sloboda Mićalović je proslavila 41. rođendan, a pre 5 godina to je bio njen NAJTUŽNIJI DAN! Smrt je prekinula tradiciju!

Autor:

Zabava

22.08.2022

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović i Marinko Madžgalj rođeni su na isti dan.

Sloboda Mićalović je proslavila 41. rođendan, a pre 5 godina to je bio njen NAJTUŽNIJI DAN! Smrt je prekinula tradiciju!

Foto: e-stock/S.Kostić

Sloboda Mićalović juče je proslavila svoj 41. rođendan, a da je živ zajedno sa njom bi ga slavio i glumac Marinko Madžgalj.

Republika

Foto: Instagram pritscreen

Sloboda Mićalović

Madžgalj je nažalost preminuo pre šest godina, a godinu nakon njegove smrti, glumica je odlučila da preskoči slavlje svog rođendana, jer nije mogla da prihvati da joj prijatelja nema.

- Samo ove godine nisam ni želela da slavim rođendan jer je ovo, na žalost, prva godina kada se prekinula jedna tradicija. Moj jako dobar drug Marinko Madžgalj, moj Maki, i ja rođeni smo istog dana, i posle petnaest godina nismo razmenili poruke. Nismo bili zajedno. Nisam imala nikakvu potrebu da slavim taj dan, mislila sam na njega - rekla je tada Sloboda za Republiku.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Marinko Madžgalj

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading