SUKOB RUSA I UKRAJINACA IZ UGLA HOLIVUDSKIH ZVEZDA! Zaratili ŠON PEN i STIVEN SIGAL! Obojica snimaju dokumentarce!

Autor:

Zabava

11.08.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki glumci priklonili su se različitim stranama i odlučili da snime dokumentarce koji će promeniti poglede na rat.

SUKOB RUSA I UKRAJINACA IZ UGLA HOLIVUDSKIH ZVEZDA! Zaratili ŠON PEN i STIVEN SIGAL! Obojica snimaju dokumentarce!

Foto: Printskrin/youtube/Rumour Juice

Nakon što su Rusi bacili prvu granatu na teritoriju Ukrajine i time označili početak velikog rata, koji traje već skoro šest meseci, američki glumac i humanitarac Šon Pen nije časio časa da uzme kameru u ruke i zabeleži rusku agresiju nad Ukrajincima.

On se od prvog trenutka jasno i glasno svrstao na stranu Volodimira Zelenskog i okupiranog naroda i odlučio da snimi dokumentarac da bi svetu predstavio, kako je rekao, pravu istinu o ruskoj invaziji na tu zemlju. Sada, nekoliko meseci kasnije, isto to poželeo je i Penov kolega Stiven Sigal, glasni pristalica ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je stao na stranu Rusa.

Lider Donjecke narodne republike (DNR) Denis Pušilin na Telegram kanalu objavio je da je Stiven Sigal stigao u posetu ovoj regiji i da planira da snimi dokumentarac koji će "promeniti pogled na rat u Ukrajini". Pušilin je dodao i da je holivudski glumac razgovarao s ratnim zarobljenicima u istražnom zatvoru Jelenovka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stiven Sigal sa Vladimirom Putinom

 

- On želi da promeni pogled na ovaj rat, a to je izazovan zadatak. Želim mu uspeh i hvala mu što je posetio republiku u ovom vrlo nesigurnom razdoblju - poručio je lider DNR, napomenuvši da je američki glumac i filmski reditelj rekao da 98 odsto ljudi koji u medijima govore o sukobu u Donbasu nikada nisu bili u toj regiji.

U ruskim medijima odjeknula je vest da je Sigal u Donbas stigao kao "specijalni predstavnik ruskog ministarstva spoljnih poslova za humanitarne odnose s SAD". S druge strane, Šon Pen, zakleti pristalica Zelenskog, dosad je u više navrata isticao da je siguran da će iz ovog rata Ukrajina izaći kao pobednik. Glumac je čak razmišljao i o pridruživanju ukrajinskim snagama u borbi protiv Rusije.

- Jedini mogući razlog da ostanem duže poslednji put u Ukrajini bio bi taj da sam držao pušku - naglašavao je Pen.

On je posetio Ukrajinu u novembru 2021, kada je radio na svom dokumentarcu. Tom prilikom je bio u poseti vojsci, a u saopštenju kancelarije ukrajinskog predsednika tada je navedeno da je glumac "posebno došao u Kijev da snimi sve događaje koji se trenutno dešavaju u Ukrajini i da svetu saopšti istinu o invaziji Rusije na našu zemlju". Ukrajinski zvaničnici su naveli da Pen pokazuje hrabrost koja je nedostajala mnogim drugima, posebno nekim zapadnim političarima.

Amerikanac s ruskim državljanstvom

Ruski predsednik Vladimir Putin dao je rusko državljanstvo Stivenu Sigalu još 2016. Američki glumac i reditelj oduvek je glasno podržavao Putina, nazivajući ga jednim od najvećih svetskih lidera današnjice.

 

Zbog Zelenskog spalio bi sve svoje Oskare

 

Republika

Foto: (Ashlee Rezin Garcia/Chicago Sun-Times via AP

Šon Pen

 

Nekoliko sati pred početak 94. ceremonije dodele Oskara u Los Anđelesu, koja se održala u martu ove godine, dvostruki oskarovac Šon Pen zapretio je da će uništiti sve svoje zlatne statue ako Zelenski ne bude pozvan da se uživo obrati na svečanosti. Na kraju se našlo kompromisno rešenje, pa se tokom ceremonije na video-bimu pojavio tekst u kojem se pozivaju svi da pokažu solidarnost s Ukrajinom i pošalju pomoć, a reči podrške uputila je i glumica rođena u ovoj zemlji Mila Kunis.

 

Džesika Častejn: Ukrajinci su hrabri i snažni

Holivudska glumica Džesika Častejn nedavno se sastala u Kijevu sa Zelenskim i tom prilikom poručila da su Ukrajinci veoma hrabri i snažni. Častejnova je u Kijev stigla vozom, a na glavnoj železničkoj stanici ju je dočekala zvanična ukrajinska delegacija.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading