Biznismen očarao glumicu iznenađenjem za rođendan: Doveo najbolje trubače i priredio joj nezaboravnu źurku u gradu sunca

Autor:

Zabava

23.07.2022

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi u belom i bela torta na tri sprata .

Biznismen očarao glumicu iznenađenjem za rođendan: Doveo najbolje trubače i priredio joj nezaboravnu źurku u gradu sunca

Foto: instagram.com/natasaninkovic

Nataša Ninković, po mnogima najlepša srpska glumica, naša Monika Beluči, proslavila je sinoć 50. rođendan u rodnom Trebinju.

Izvor Republike koji se tamo zatekao kaže da je bilo fascinantno prisustvovati večeri iznenađenja za slavljenicu, ali i za njene goste budući da je Natašin suprug Nenad učinio sve da joj priredi bajkovitu zabavu i nezaboravni ulazak u šestu deceniju.

- Nataša ne samo da je uživala u svakoj sekundi proslave već je svima pokazala koliko je srećna źena, okruźena onima koje voli, odraslim sinovima blizancima Lukom i Matijom i suprugom, te njegovim ćerkama i unucima, zajedničkim kumovima, prijateljima i svojim kolegama koji su zbog nje došli sa raznih krajeva - kaže izvor Republike. 

Za razliku od mnogih ne tako mladih źena koje kriju godine, Ninkovićka je na trospratnoj beloj torti imala svećice od broja 50, ali i svoje godište 1972. na koje je ponosna.

Republika

Foto: instagram.com/natasaninkovic

Nataša Ninković proslavila 50. rođendan sa porodicom

Glumičin suprug, uspešni privrednik Neša Šarenac, pozvao je, kao iznenađenje za dragu, njoj omiljeni trubački orkestar Dejana Petrovića i rasplakao svoju dragu koja je zajedno sa njima otpevala stihove koje je posvetila svojoj majci:

Lijepo je doć' u svoju čaršiju, ljepo je imat svoju avliju 
malu ali ipak dragu 
i majku na kućnom pragu 
da te dočeka.

Sa trubačima je zapevala i Sloboda Mićalović, a slavljenica se radovala kao devojčurak kada su je, pošto je oduvala svećice, okružili suprug i sinovi i zapevali i zaigrali uz kultnu pesmu "Nataša" od grupe "Poslednja igra leptira".

Žurka je trajala do dugo u noć, a Trebinjci prolaznici ponosni na svoju Natašu rado su zastajkivali da osmotre izdaleka šta se dešava na njenoj žurci pod vedrim nebom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading