UDARIO SI NEČIJE DETE, posledice su STRAŠNE, ideš u ZATVOR: Miloš Biković IZNENADIO saopštenjem TRAGIČNIH VESTI, svi ostali ZATEČENI! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.06.2022

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković iznenadio javnost objavom!

UDARIO SI NEČIJE DETE, posledice su STRAŠNE, ideš u ZATVOR: Miloš Biković IZNENADIO saopštenjem TRAGIČNIH VESTI, svi ostali ZATEČENI! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Miloš Biković iznenadio javnost novom objavom, svi mu aplaudiraju…

Zbog čestih saobraćajnih nesreća i tragedija koje su sve češće naša svakodnevica, Miloš Biković, proslavljeni glumac u Srbiji i van njenih granica, odlučio je da objavi post u kom će svojim pratiocima opisati jedan tragičan trenutak. Naime, on je dao primer kako izgleda saopštiti vesti o nečijoj pogibiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

U nastavku vam njegovo pismo javnosti saopštavamo u celosti:

– Neprijatna vežba. Zamislite da nekome morate da se izvinite sto ste mu autom udarili dete ili majku ili sestru a posledice udarca su strašne. Kako prilazite vratima gde živi taj čovek ili žena, kako mu/joj gledate u oči, kako vam se grlo suši, kako vam se dlanovi znoje… A posle tog razgovora vas vode u zatvor. Sad zamislite da se to nije desilo. Život je lep, zar ne? Čuvajte ga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Imaš izbor, nemaš izgovor! Budite odgovorni i zbog sebe i zbog drugih! U kola bez alkohola – bio je krajnje iskren glumac Miloš Biković koji je ovom objavom apelovao na ljude da čuvaju svoje i tuđe živote. Nadajmo se da će ovo otrežnjenje ipak imati duži vek.

Bravo Miloše!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Deagle

23.06.2022 05:50

Ma da... Mi ne znamo sta treba da se radi, vec mora neka javna licnost da kaze, da bi se culo... Svi mi smo glupi...

Odgovori 10 6
Močo

23.06.2022 07:13

Zamisli Miloše Bikoviću da ne zgrčeš sa Šerbedžijom velike pare i ne reklamiraš kocku i "igru na sreću", koliko bi porodica usrećio jer neko od njenih članova ne bi gubio mukom stečene novca, a bio bi više sa porodicom. Život bi bio lepši zar ne?

Odgovori 22 19
Marija

23.06.2022 23:11

@Močo - A zamisli Moco, kako svaki taj cika koji pohrli za kockom ima svoj mozak Bogu hvala, i kako mu je Bog dao mogucnost da samostalno odlucuje. E kad sve to saberes postovani gospodine Moco zapitaj se da l ces da seres po komentarima, il ces da ides da vaspitavas svoje dete da ne poleti za istom i da pravilno rasudjuje ko sto ti ne radis. Hvala na razumevanju postovani gospodine Moco.

Odgovori 10 13
Tatjana

28.06.2022 04:31

@Marija - A ti si ko? Vlasnik kockarnice možda? E bedo jedna moralna....