Vukosavljević: Izrada medijske strategije u završnoj fazi

Autor: Tanjug, Republika

Zabava

10.01.2018

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je danas da je medijska stretagija u završnoj fazi i da će tekst biti gotovi u narednih par nedelja.

RepublikaFoto: Tanjug
Dodao je da se iz različitih razloga već godinu dana bave medijskom strategijom i da je bolje da se da još nedelju dana ako je potrebno

Vukosavljević je odgovarajući na pitanja novinara na pres konferenciji posvećnoj "Kustendorfu", rekao da je tekst strategije gotov 90 posto, da su ostale još "neke finese" i da radna grupa intenzivno radi.

- Ja sam pre mesec dana rekao da će medijska strategija biti gotova do kraja januara, iskreno, uveren da će taj rok biti ispoštovan, ali nismo na terenu štoperice i ako ne bude krajem januara, biće u prvoj sedmici februara - pojasnio je ministar.

Dodao je da se iz različitih razloga već godinu dana bave medijskom strategijom i da je bolje da se da još nedelju dana ako je potrebno. 


- Važno je da je sve to u završnoj fazi i mislim da će tekst biti okončan u narednih par nedelja - rekao je Vukosavljević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading