POKLON ZLATA VREDAN: R. M. Točak od Igora Paspalja dobio iznenađenje kom se nije nadao, a OVE reči su ga dirnule u srce! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.06.2022

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Paspalj, srpski gitarista, napravio je veliko iznenađenje za Radomira Mihailovića Točka!

POKLON ZLATA VREDAN: R. M. Točak od Igora Paspalja dobio iznenađenje kom se nije nadao, a OVE reči su ga dirnule u srce! (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Muzičar Radomir Mihailović Točak je srpski rokenrol gitarista. Rođen je 13. juna 1950. godine u Čačku, a danas proslavlja 72. rođendan. 

Inače, još od pete godine svira razne žičane instrumente. Sa devet godina počinje da svira gitaru, a jedno vreme je bio član čačanske grupe "Dečaci sa Morave". Tokom 1970. godine svira po klubovima u Belgiji.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Igor Paspalj o R. M. Točku

 

Bio je gitarista i kompozitor grupe Smak. Snimio je nekoliko solo singlova i izdao jedan solo album. U Beogradu vodi sopstvenu školu gitare. Komponovao je muziku za film i pozorište.

Točak je na današnji dan dobio specijalni poklon od svojih najbližih prijatelja i saradnika, među kojima je i srpski gitarista Igor Paspalj

U nastavku pogledajte šta je Točak dobio na poklon iz Dubaija:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Pera A

14.06.2022 10:15

Divan gest, divan poklon i divna svirka! R`n`R nije mrtav!