Nova knjiga Žarka Lauševića UGLEDALA SVETLOST DANA! Čuvenog glumca podržale brojne kolege! (FOTO)

Autor: Mihajlo Žilović

Zabava

27.05.2022

04:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Studentski kulturni centar bilo je pretesan za sve prijatelje i pratioce lika i dela popularnog srpskog glumca Žarka Lauševića.

Nova knjiga Žarka Lauševića UGLEDALA SVETLOST DANA! Čuvenog glumca podržale brojne kolege! (FOTO)

Foto: ST/V.LUKIĆ

Posle tri objavljene ispovesti pod zajedničkim podnaslovom "Dnevnik jedne robije", glumac Žarko Laušević u novom delu "Padre, idiote" ispisuje dane svog života na slobodi posle više od četiri godine i sedam meseci provedenih u nekoliko zatvora u Crnoj Gori i Srbiji. O Žarku  i njegovom delu kazivali su Petar Božović, Nebojša Dugalić, Muharem Bazdulj i Radmila Stanković. Moderator je bio glumčev prijatelj Irfan Mensur, i drugi. Da Žarko ima veliku podršku saradnika potvrdla je i činjenica da su na predstavljanju knjige prisustvovali Danica Maksimović, Branislav Lečić, Aljoša Vučković, Branka Petrić, Goran Šušljik i mnogi drugi. Među prisutnima našao se i Vuk Drašković predsednik SPO, koga Laušević pominje u jednom nove delu knjige.

Autor knjige Žarko Laušević nije se pojavio na promociji svoje knjige iz nepoznatih razloga.

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading