BOMBA! ANJA MIT UHVAĆENA U NJEGOVOM ZAGRLJAJU: Ovaj BRUTALNI frajer je NOVI IZABRANIK POZNATE GLUMICE, VIĐALI ste ga, a niste znali ISTINU! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.05.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Mit u zagrljaju novog dečka!

BOMBA! ANJA MIT UHVAĆENA U NJEGOVOM ZAGRLJAJU: Ovaj BRUTALNI frajer je NOVI IZABRANIK POZNATE GLUMICE, VIĐALI ste ga, a niste znali ISTINU! (FOTO)

Foto: instagram printscreen

Anja Mit

Prošle godine je raskinula dugu vezu sa Lukom Vješticom, te se od tada spekuliše ko je novi dečko Anje Mit, a sada je glumica i otkrila javnosti o kome Se radi.

Naime, Anja Mit je na svom "Instagramu" objavila fotografiju u zagrljaju zgodnog momka, ispod koje je napisala "moj čovek", a njen široki osmeh mnoge je naveo da protumače da je glumica ponovo zaljubljena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mit Anja (@anjamitofficial)

 

Da je momak na fotografiji novi dečko Anje Mit nema sumnje, jer se još od Nove godine s  pojavljivao na fotografijama mlade glumice, koja je nedavno za "Gloriju" otkrila da je srećno zaljubljena, ali da partnera javno retko pokazuje.

‒ Osvojio me je odmah i veoma sam srećna, mnogo mi je lepo s njim. Uživamo zajedno. Ne objavljujem zajedničke fotografije na društvenim mrežama jer se moj partner ne bavi javnim poslom i zbog toga želi da našu privatnost čuvamo, piše Gloria.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading