UNESITE KOD I BESPLATNO ČITAJTE: Srpski telegraf poklanja elektronsku biblioteku!

Autor:

Zabava

06.01.2018

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saradnji sa servisom Bookmate, ovog Božića vam samo Srpski telegraf daruje pristup više od 850.000 knjiga koje možete da čitate besplatno na jedan klik mišem, na sajtu ili aplikaciji.

Foto: Promo foto

Besplatan pristup servisu se aktivira posetom stranice www.bookmate.com/code i unosom koda SrpskiTelegrafPoklanja nakon registracije na servis. Kod vam daje 30 dana potpuno besplatnog pristupa celoj bazi knjiga na srpskom i svim ostalim jezicima. U toku tih 30 dana možete da pročitate šta god i koliko god želite, a jedinstveni kod je moguće aktivirati samo tokom 6. i 7. januara!

Među hit naslovima koji su dostupni u Bookmate biblioteci na srpskom jeziku možete pronaći i dela Paula Koelja, klasike kao što su "Ana Karenjina" i "Ben Hur", popularne skandinavske krimi romane, filmovane romane poput "Bridžet Džouns", domaće hit autore, ali i dela namenjena tinejdžerima - dakle, za svakoga ponešto.

Samo 6. i 7. januara posetite www.bookmate.com/code i unesite besplatno kod SrpskiTelegrafPoklanja

Foto: Promo foto

Iako su elektronske knjige u svetu već godinama popularne u istoj meri kao i tradicionalne, štampane (a zbog niže cene ponekad i popularnije), u Srbiji do sada nije bilo značajnijeg pomaka u ovom pravcu. Velike američke kompanije uglavnom su nas zaobilazile pod izgovorom da nemaju podršku za specifična slova u srpskom jeziku, dok je istina nešto drugačija - mi smo, jednostavno, premalo tržište za njih. Ipak, kraj 2017. je i to promenio jer je na naše tržište i zvanično ušao gigant u svetu elektronskih knjiga - ruska kompanija "Bookmate".

Bookmate ne prodaje jednu po jednu knjigu, već čitaocima u Srbiji nudi da u okviru mesečne pretplate koja staje manje od jedne knjige čitaju neograničeno. Ovo je naročito zanimljivo onima koji puno čitaju u pokretu (u gradskom prevozu, na putovanjima, u kafićima) jer su knjige na besplatnoj Bookmate aplikaciji dostupne na svim Android, iOS i Windows uređajima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading