UNESITE KOD I BESPLATNO ČITAJTE: Srpski telegraf poklanja elektronsku biblioteku!

Autor: Republika

Zabava

06.01.2018

07:00

U saradnji sa servisom Bookmate, ovog Božića vam samo Srpski telegraf daruje pristup više od 850.000 knjiga koje možete da čitate besplatno na jedan klik mišem, na sajtu ili aplikaciji.

Promo foto

Besplatan pristup servisu se aktivira posetom stranice www.bookmate.com/code i unosom koda SrpskiTelegrafPoklanja nakon registracije na servis. Kod vam daje 30 dana potpuno besplatnog pristupa celoj bazi knjiga na srpskom i svim ostalim jezicima. U toku tih 30 dana možete da pročitate šta god i koliko god želite, a jedinstveni kod je moguće aktivirati samo tokom 6. i 7. januara!

Među hit naslovima koji su dostupni u Bookmate biblioteci na srpskom jeziku možete pronaći i dela Paula Koelja, klasike kao što su "Ana Karenjina" i "Ben Hur", popularne skandinavske krimi romane, filmovane romane poput "Bridžet Džouns", domaće hit autore, ali i dela namenjena tinejdžerima - dakle, za svakoga ponešto.

Samo 6. i 7. januara posetite www.bookmate.com/code i unesite besplatno kod SrpskiTelegrafPoklanja

Promo foto

Iako su elektronske knjige u svetu već godinama popularne u istoj meri kao i tradicionalne, štampane (a zbog niže cene ponekad i popularnije), u Srbiji do sada nije bilo značajnijeg pomaka u ovom pravcu. Velike američke kompanije uglavnom su nas zaobilazile pod izgovorom da nemaju podršku za specifična slova u srpskom jeziku, dok je istina nešto drugačija - mi smo, jednostavno, premalo tržište za njih. Ipak, kraj 2017. je i to promenio jer je na naše tržište i zvanično ušao gigant u svetu elektronskih knjiga - ruska kompanija "Bookmate".

Bookmate ne prodaje jednu po jednu knjigu, već čitaocima u Srbiji nudi da u okviru mesečne pretplate koja staje manje od jedne knjige čitaju neograničeno. Ovo je naročito zanimljivo onima koji puno čitaju u pokretu (u gradskom prevozu, na putovanjima, u kafićima) jer su knjige na besplatnoj Bookmate aplikaciji dostupne na svim Android, iOS i Windows uređajima.

 

 

Komentari (0)

Loading