Bjela i Lauš na tajnoj večeri!

Autor: Z. S. Radulović - A. Ivanović

Zabava

05.01.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idejni tvorac popularne serije "Senke nad Balkanom" Dragan Bjelorglić, koji je tumačio čuveni lik inspektora Taneta, i glumac Žarko Laušević, na kojeg je publika navikla u ulozi princa Ðorđa Karađorđevića, uslikani su na tajnoj večeri verovatno kako se dogovaraju o nastavku saradnje i snimanja druge sezone televizijskog ostvarenja.

Foto: Srpski telegraf
Bleja i Lauš

Naime, paparaco Srpskog telegrafa uslikao je dva glumačka velikana dok su u prestoničkom restoranu "Franš" uživali uz hranu i vino, udubljeni u razgovor. Kako saznajemo, povod susreta dvojice kolega i prijatelja je projekat na kome rade, nastavak "Senki nad Balkanom", ali i dogovor o snimanju nečeg potpuno novog.

- Laušević se u "Senkama nad Balkanom" pojavio na poziv velikog prijatelja Dragana Bjelogrlića i briljirao u ulozi princa Ðorđa Karađorđevića. Žarku je ovo prva serija u kojoj se pojavljuje nakon dve decenije, a sama odluka da prihvati ponudu da tumači lik prvog sina kralja Petra I ispostavila se kao odlična. Odmah zatim, logičnim sledom okolnosti pojavila se i ideja da nastave saradnju i porade na novom projektu - otkriva izvor Srpskog telegrafa blizak glumcima i dodaje:

Foto: Srpski telegraf
Bleja i Lauš

- Bjela je tvorac mnogima omiljene serije "Senke nad Balkanom", a kako je prvi deo oduševio publiku i pobrao pregršt pozitivnih kritika, sa Lauševićem se dogovarao oko snimanja nastavka, u kome se očekuju i scene pripreme atentata i ubistva Đorđevog mlađeg brata kralja Aleksandra u Marselju 1934. godine. S obzirom na to da je Žarko postigao veliki uspeh u prvoj sezoni, reditelj se sa njim posavetovao oko predstojećih snimanja, novih detalja i obrta. Pali su mnogi dogovori, a veoma moguće i da ovaj projekat nije jedini na kome će dva velika glumca sarađivati. Razmišljaju da započnu nešto potpuno novo, ali tek kad završe snimanje serije. Ideja im ne ponestaje - zaključio je naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading