Ovo je najekskluzivniji FILM na svetu: Moći će da se gleda tek 2115. godine, a ZVEZDA ostvarenja je ON!

Autor:

Zabava

18.04.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovali ili ne, budući filmski hit će moći da se gleda za malo manje od 100 godina, a ovaj čovek je zvezda ovog ostvarenja!

Ovo je najekskluzivniji FILM na svetu: Moći će da se gleda tek 2115. godine, a ZVEZDA ostvarenja je ON!

Foto: printscreen

Njega smo gledali u drugoj sezoni "Mladog pape", ostvarenju koje je ipak naslovljeno "Novi papa", Džon Malkovič je radio na jednom interesantnijem projektu. Američki glumac je 2015. napravio film koji nikada nećeš videti, a nazvan je "100 godina".

Foto: Tanjug/AP

Džon Malkovič glumačka legenda

U pitanju je kratki film koji će moći da se pogleda tek 18. novembra 2115. godine. O čemu se zapravo radi?

 

 

Ovo je odlčan marketinški trik jer kratki film zapravo predstavlja reklamu za konjak Louis XIII, a sto godina je period koji je potreban da protekne između punjenja flaše i puštanja u prodaju ovog ekskluzivnog pića, a cena ovog napitka u proseku iznosi 3 hiljade dolara.

Ne zna se mnogo o ovom filmu, u kom igraju Džon Malkovič, Marko Zaror i Šija Čang, a režiju potpisuje Roberto Rodrigez.

- Izašla su tri tizera za njega, ali oni nisu deo filma, već predstavljaju reklame za Louis XIII piće koje proizvodi francuska kompanija Remi Martin.

Instaliran je ekskluzivan tajmer koji odbrojava vreme do momenta kada će ovaj projekat ugledati svetlost dana u bioskopima.

Kako možemo primetiti, svaki od najava predstavlja svojevrsne vizije budućnosti.

- Kad je projekat prvi put predstavljen, bilo je nekoliko opcija o tome šta može biti budućnost. Neverovatno visoka tehnologija, kompjuterizovane verzije sveta, neko postapokaliptično doba, poluurušena civilizacija ili možda povratak prirodi… Imamo i retro budućnost kakva je zamišljana u naučnoj fantastici četrdesetih i pedesetih godina - ispričao je Malkovič koji je učestvovao u pisanju scenarija za 100 godina.

Foto: youtube.com/printscreen

Džon Malkovič glumac

Firma Remi Martin podelila je čak 1000 metalnih ulaznica najvećim fanovima, čiji će naslednici imati priliku da pogledaju film.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading