TRAGEDIJA! POZNATA GLUMICA PREMINULA: SMRT supruga ju je DOTUKLA, nije mogla dalje bez NJEGA! TUGA DO NEBA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.04.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đurđija Cvetić je preminula od tuge za suprugom 2015. godine!

TRAGEDIJA! POZNATA GLUMICA PREMINULA: SMRT supruga ju  je DOTUKLA, nije mogla dalje bez NJEGA! TUGA DO NEBA! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Youtube printscreen

Čuvena glumica Đurđija Cvetić je 2015. godine iznenada preminula zbog tuge za suprugom čiju smrt nije mogla preboli, koji joj je jako nedostajao i bio najveći životni oslonac, te zbog nemogućnosti da imaju decu, bili su jedno drugom posvećeni. Glumica svojevremeno ćim je zakoračila na scenu nizala je velike uspehe. Uloge su se ređale, a za njima i brojne nagrade.

- Zbog prevelike tuge, posle smrti mog muža Avde Mujičinovića, teško sam se razbolela. Dobila sam rak dojke! Uz pomoć nutricioniste najpre sam uvela znatne promene u ishranu, a pred operaciju i zračenje, počela da koristim i makrobiotičke proizvode. Uz lekarske zahvate, u lečenju mi je mnogo pomogla i akupunktura - izjavila je čuvena glumica u jednom intervjuu.

 

 

- Živela sam okružena okeanom ljubavi i smatrala se vrlo srećnom. Odrastali smo i sazrevali zajedno, zajedno formirali ukus i sticali prijatelje. Dakle, naše zajedništvo je bilo kompletno, a time i ljubav. Budući da nismo imali dece, možda je ljubav bila još veća i jača. Kad tako živiš i u jednom trenutku ostaneš bez okeana ljubavi, shvatiš kako si siromašan i kako ništa drugo ne može to da nadoknadi. Za trideset godina braka nismo stigli da potrošimo ljubav, a ona je dovoljna za četiri života. Ipak, teško je imati, pa nemati – ispričala je Đurđija svojevremeno za "Novosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gasa

07.04.2022 09:20

Bas ste djubre od novina. Objavite naslov Umrla poznata glumica. Tragedija, a ona umrla 2015.godine. Da hoce bar njena porodica da vas tuzi zbog uznemiravanja. Nista se nije desilo od njene smrti 2015.godine do sada pa nemate sta objaviti? Nadam se da cete propasti bas zbog tih jurnjava klikova. Kliknuce i vama jednom. Vi niste novinari, vi ste sramota.

Odgovori 78 2