SVETOZAR CVETKOVIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Nakon razvoda od supruge Jelene, POZNATI GLUMAC uhvaćen na OVOJ lokaciji, svi u NEVERICI! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.03.2022

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetozar Cvetković sa glumčkom ekipom napustio Srbiju i otišao u Ameriku!

SVETOZAR CVETKOVIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Nakon razvoda od supruge Jelene, POZNATI GLUMAC uhvaćen na OVOJ lokaciji, svi u NEVERICI! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube

 Svetozar Cvetković i Jelena Đokić nedavno su rešili da stave tačku na brak posle 15 godina zajedničkog života, a što je odjeknulo kao bomba u medijima. Nakon rastanka glumica dane provodi u Beogradu, dok se njen bivši suprug provodi u Americi ne razmišljajući o propalo braku.

Na svom Instagramu profilu Svetozar Cvetković je objavio nekoliko fotografija iz jedne kafane u Njujorku, provodio se u društvu kolege Ivana Mihailovića.

Od 31. marta do 10. aprila Atelje 212 gostuje u Njujorku gde će odigrati devet predstava "Balkan bordel" u koprodukciji sa Teatrom Ćendra iz Prištine i slavnim njujorškim LaMaMa teatrom, te su nakon napornog dana odlučili da sebi daju oduška i provedu se.

U predstavi igra međunarodna ekipa: dva glumca Ateljea 212 - Svetozar Cvetković i Ivan Mihailović, glumci Teatra La MaMa: Oni Džonson, Džordž Drens, Judžin de Pudžin, Valoa Mikens, Džon Gutjerez, Mati Barber-Bokelman, Met Naseri, i jedna glumica iz Prištine - Verona Kodža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading