SVI ZNAJU DA JE BILA U BRAKU SA MARINKOM MADŽGALJEM: Malo njih zna koji POZNATI GLUMAC je prvi muž Dubravke Mijatović, ovo je bila FATALNA LJUBAV! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.03.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Radaković je prvi muž Dubravke Mijatović!

SVI ZNAJU DA JE BILA U BRAKU SA MARINKOM MADŽGALJEM: Malo njih zna koji POZNATI GLUMAC je prvi muž Dubravke Mijatović, ovo je bila FATALNA LJUBAV! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dubravka Mijatović

Film koji je snimljen 1998. godine pod nazivom "Tri palme, za dve bitange i ribicu", od posebnog je značenja bio glavnim likovima tog filma.

Naime, Dubravka Mijatović je bila u braku sa Marinkom Madžgaljem, ali malo njih zna ko je njen prvi muž. On je takođe poznati glumac, upoznala je Gorana Radakovića na snimanju "Tri palme za dve bitange i ribicu, sa kojim je dobila ćerku Ivu koja sada ima 22. godine.

Ali fatalna ljubav njih dvoje nije dugo potrajala, pa su se posle nekog vremena rastali. Ipak, ostali su u dobrim odnosima zbog deteta.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Goran Radaković

 

Glumac se nakon nekog vremena ponovo oženio i dobio sina Mihajla, on je isticao da najviše vremena voli da provodi sa svojom decom u prirodi uz vožnju rolera.

‒ Volim da budem sa Ivom i Mihajlom, najčešće zajedno vozimo rolere. Bio sam jedan od prvih očeva u Beogradu koji je na rolerima vozio bebu u kolicima. Vidim da to danas mnogi rade, ali ranije se retko ko usuđivao. Volim kada smo na moru. Zapravo, odmor sa decom za mene je centralni događaj u godini - izjavio je svojevremeno glumac.

Dubravka je od 2007. do 2014. godine bila u braku sa prerano preminulim glumcem Marinkom Madžaljem, a iz velike ljubavi 2009. godine rođena je ćerka Sara. Lepa glumica privatni život nikad nije eksponirala, pa su i njena deca odrastala daleko od medija i očiju javnosti, piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading