BANDERAS HOĆE DA GLUMI U KUSTINIM FILMOVIMA!

Autor: Novosti, Republika

Zabava

31.12.2017

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski glumac Antonio Banderas izjavio je da mu je želja da igra Hamleta u pozorištu, ali i da bi voleo da glumi u nekom od filmova Emira Kusturice.

RepublikaFoto: instagram.com/antoniobanderasoficial
Antonio Banderas 

U intervjuu za "Večernje novosti", 57-godišnji Banderas je govorio i o svom poslednjem filmu, trileru "Crni leptir" Brajana Gudmena. 

- Oduševio me je mračan prihološki pristup… 'Crni leptir' je poseban jer radnja gledaoca vodi od početka do kraja neverovatnom brzinom - rekao je Banderas, poznat po holivudskim filmovima "Atentatori", "Intervju s vampirom", "Desperado", "Filadelfija" , "Maska Zoroa". 

Na pitanje da li kao glumac ima neostvaren san, Banderas je rekao da bi, iako je prve korake u karijeri napravio kao član španskog Nacionalnog teatra, želeo da igra Šekspirovog Hamleta. 

Povodom nagarde Oskar američke Akademije za film i nauku, on je rekao da ta nagrada jeste najprestižnije što glumac u karijeri može da dobije, ali i da su "kvalitet i prestiž sasvim dve različite stvari". 

RepublikaFoto: Tanjug


Banderas je rekao i da ga filmovi Emira Kusturice mnogo podsećaju na španske, da "imaju iskru srčanosti i emotivnosti koja govori više od hiljadu specijalnih efekata". 

- Uživao sam da gledam 'Vreme Cigana' i 'Arizona drim'… Voleo bih da glumim u nekom od njegovih filmova ako bi priča bila snažna kao u ovim projektima - dodao je glumac koji je karijeru počeo 1980-ih i koji se proslavio ulogama u ostvarenjima Pedra Almodovara. 

Na pitanje da li prati tenis, Banderas je rekao da je Novak Đoković sjajan igrač i da voli njegovu energiju i odlučnost, ali da mu kao Špancu dužnost nalaže da u mečevima u kojima Đoković igra protiv Rafaela Nadala svim srcem navija za španskog igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading