POTRESNA SLIKA POZNATE GLUMICE IZ POSTELJE osvanula na društvenim mrežama: Svi zabrinuti za zdravlje Marine Ćosić! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.03.2022

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Ćosić progovorila o svom zdravlju

POTRESNA SLIKA POZNATE GLUMICE IZ POSTELJE osvanula na društvenim mrežama: Svi zabrinuti za zdravlje Marine Ćosić! (FOTO)

Foto: instagram.com/marinacosic

Poznata glumica Marina Ćosić polako se vraća uobičajnim obavezama nakon porođaja. Sudeći po fotografijama koje glumica objavljuje na svom Instagram profilu, čini se da sve stiže da postigne, bez obzira na to što je godinu dana bila posvećena isključivo detetu.

Ipak, nedavne fotke koje su osvanule na pomenutoj društvenoj mreži zabrinule su njene pratioce.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Marina Ćosić se inhalira

 

Naime, Marina je, pre svega, podelila fotografiju iz kreveta, kraj koje je naglasila da se ne oseća dobro, tačnije da je izgubila glas, i da je umorna "kao pas".

Nakon toga, glumica je podelila fotografiju prilikom inhalacije, kako bi povratila glas, ali bezuspešno, jer kako je i sama napisala, glasne žice su joj "pod stresom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading