MILOŠ BIKOVIĆ NAĐEN JUTROS NA PLAŽI KAKO NEPOMIČNO LEŽI: Glumac je bio pokriven jaknom, SVI ZABRINUTI nakon prizora! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.03.2022

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković jutros je preplašio mnge prizorom, ležao je nepomičan na plaži!

MILOŠ BIKOVIĆ NAĐEN JUTROS NA PLAŽI KAKO NEPOMIČNO LEŽI: Glumac je bio pokriven jaknom, SVI ZABRINUTI nakon prizora! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Glumac Miloš Biković jedan je od najpoznatijih glumaca mlađe generacije koji iza sebe ima pregršt uloga i zavidnu karijeru u Rusiju.

Na daskama koje život znače istakao se još kao dečak i tim putem nastavio da korača sve do sada, pored zavidnog glumačkog talenta ističe se i svojom lepotom za kojom žene u Srbiji a i šire uzdušu.

Jedan je od retkih koji svoju privatnost čuva od znatiželjnih pogleda i javnosti pa je svega samo jednom prilikom pričao o svom odrastanju da je rano ostao bez oca, kolika mu je podrška bila majka i da ima starijeg brata koji je monah.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Milošev otac Milan nažalost je preminuo 2006. godine što je ostavilo još veći teret njegovoj majci Mariji u najosetljivijem periodu Miloševog odrastanja, iako je imao figuru podrške u vidu starijeg brata Aleksandra. Marija je, kako je Miloš to opisao, morala da bude snalažljiva žena tokom njegovog odrastanja i uvek mu je bila podrška.

Nedavno je uplovio u ljubavnu vezu sa Ivanom Malić, koju je prvi put predstavio na premijeri filma "Južni vetar 2" u kome igra glavnu ulogu.

Sada je kao grom iz vedra neba osvanula fotografija jednog od najzauzetijih domaćih glumaca Miloš Biković sa plaže, na kojoj leži potpuno nepomično, pokriven samo jaknom, a oko njega nema apsolutno ničega.

No, zabrinuti obožavaoci mogli su ubrzo da odahnu, s obzirom na činjenicu da je u opisu fotke Miloš otkrio šta se zapravo dogodilo.

- Kad zatvoris oči na minut i probudiš se na plaži, ne znaš gde si… pauza za ručak na snimanju filma ,,Hoću muža” - napisao je glumac, jasno ukazujući na činjenicu da je fotka napravljena u pauzi od snimanja.

No, moramo priznati, isprva fotografija koja se pojavila na njegovom profilu zaista deluje čudno i zabrinjavajuće, no kao što smo malo pre istakli, trenutno nema razloga za brigu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Ivan Bocic

22.03.2022 12:49

Govnari ste pravi

Odgovori 65 11
Bojan

22.03.2022 22:15

@Ivan Bocic - Ružne reči. Ima lepših za komentar. Ali primitivizam uvek opstaje.

Vlajko

22.03.2022 18:49

Klasican primer "istrazivackog novinarstva".

Bojana

23.03.2022 22:33

Sramite se sa vašim naslovima koji obmanjuju! Istraživačko novinarstvo....baš. A i komentare očito birate...