PRE RAZVODA DOŽIVEO PORODIČNU TRAGEDIJU! Glumac Svetozar Cvetković nedavno se susreo sa VELIKIM GUBITKOM!

Autor:

Zabava

25.02.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumca Svetozara Cvetkovića je pre razvoda sa Jelenom zadesila porodična tragedija.

PRE RAZVODA DOŽIVEO PORODIČNU TRAGEDIJU! Glumac Svetozar Cvetković nedavno se susreo sa VELIKIM GUBITKOM!

Foto: youtube.com/Klasik TV

U javnosti je odjeknula vest da se čuveni glumački par Svetozar Cvetković i Jelena Đokić razvode, ali nažalost to nije jedini gubitak sa kojim se glumac susreo.

Početkom decembra 2021. godine, glumcu je preminuo otac u 93. godini, a on se od njega oprostio emotivnim rečima i fotografijom na društvenim mrežama.

- Više od života… 10.1.1928 - 11.12.2021 Otac naš… prof.dr. Stefan Cvetković.

 

 

Svetozar je tmačio lik Vojsilava Koštunice u seriji ''Porodica'' i tom prilikom se osvrnuo na jedan period svog života koji ne pamti po lepom.

- Želeo sam da pokažem to vreme kao raspad moje porodice, dakle u najužem smislu moje porodice. Raspad nečega što smo uspostavili od detinjstva kao nešto što je jako čvrsto, a taj raspad porodice se desio isključivo iz tih razloga što je ova sredina i zemlja bila u nesrazmeri sa celim svetom. Porodica je bila porodica koja je bila sastavljena od mojih roditelja, mog brata, mene, naš četvoro u jednom času.

 

 

- Na tom mestu je jedna porodica toliko pukla i tu sam osetio da moji roditelji ne mogu da podnesu odlazak jednog njihovog sina iz kuće, tačnije mog brata, na nekoliko desetina hiljada kilometara odatle. I on i ja smo morali da nađemo načine kako da se održimo zajedno, iako na nekom ličnom planu krivim to vreme. Krivim ga lično za to što se unutar nas desilo, jer bismo mi nastavili potpuno drugačije da živimo da se sve to nije desilo. Ta zemlja bi drugačije izgledala - kazao je Svetozar u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading