SEKIN BRAT OSUĐEN NA 10 GODINA ZATVORA! Sablić živeo sa DVE ŽENE, iz OSVETE ga prijavile za TRGOVINU LJUDIMA!

Autor:

Zabava

26.01.2022

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat glumice Seke Sablić, Siniša Sablić, osuđen je na 10 godina zatvora na Kubi, a sada je uputio molbu srpskom pravosuđu za premeštaj u zatvor u Srbiji.

SEKIN BRAT OSUĐEN NA 10 GODINA ZATVORA! Sablić živeo sa DVE ŽENE, iz OSVETE ga prijavile za TRGOVINU LJUDIMA!

Foto: printscreen/instagram.com/ST/N. MANDIĆ

Brat glumice Seke Sablić, Siniša Sablić, 2018. godine je na Kubi osuđen na 10 godina zatvora zbog trgovine ljudima i garderobom, a sada je uputio molbu srpskom pravosuđu da bude prebačen u zatvor u Srbiji na izdržvanje ostatka kazne.

Republika

Foto: instagram.com/sinisasablic

Siniša Sablić osuđen na 10 godina zatvora

Sablić je na ostrvu živeo sa dve devojke koje su u postupku koji se vodio protiv njega bile oštećene, a sa kojima je on navodno bio u emotivnoj vezi.

- Navodno, on je nekoliko godina bio u vezi sa njima, a sa jednom čak ima i dete. Kako se sumnja, jednu od oštećenih prijavio je pre hapšenja za krađu, pa da bi mu se osvetile, njih dve su se udružile i tužile ga za trgovinu ljudima - otkriva izvor za Kurir.

Održana sednica u Višem sudu

Juče je u Višem sudu u Beogradu održana sednica na kojoj se razmatrala molba koja je dostavljena putem međunarodne pravne pomoći.

- Siniša Sablić je iskoristio svoje zakonsko pravo da traži da kaznu služi u svojoj državi. Osuđen je na 10 godina za nedozvoljenu trgovinu garderobom i trgovinu ljudima. Viši sud u Beogradu, na jučerašnjoj sednici, razmatrao je molbu. Naš sud nema mogućnost da odlučuje o Sablićevoj krivici, odnosno ne ulazi u to da li je Sablić krivi ili ne za ono za šta jeć osuđen, već treba da se izjasni da li prihvata presudu suda u Havani i da li daje saglasnost da osuđeni služi kaznu u Srbiji. Jedina mogućnost koju ima, jeste da izrekne istu ili blažu kaznu - objašnjava sagovornik i dodaje da je zaprećena kazna u Srbiji za trgovinu ljudima od 3 do 12 godina.

Republika

Foto: printscreen/Google Earth

Viši sud u Beogradu

- Naravno, sud uzima u obzir presudu i činjenično stanje koje je dokazano. S obzirom na našu sudsku praksu, realno je očekivati da bi ta kazna mogla da bude smanjena, jer Sablić ima 82 godine i reč je o čoveku ozbiljno narušenog zdravlja koji bi po ovoj presudi iza rešetaka trabalo da provede još više od šest godina - dodaje izvor.

Sud u Havani je Sablića osudio jer je navodno za novac i garderobu koju im je poklanjao imao intimne odnose sa dve Kubanke, a pored toga ih je i podvodio svojim prijateljima i biznismenima iz Srbije, koji su dolazili na Kubu.

- Tokom postupka, on je priznao da im je plaćao u novcu i garderobi, koju je prodavao u svom stanu, kao i da su sa istim Kubankama seks imali i njegovi prijateljli i poslovni partneri. Tvrdio je da on od toga nije imao nikakvu korist. Sud u Havani saslušao je i dve Kubanke, koje su navodno potvrdile da je isitna da su naplaćivale svoje seksualne usluge, kao i da su same pristale na to, kako na Kubi, tako i kada su sa Sablićem otputovale u Beograd. Navodno su rekle da su se lepo zabavile i imale odnose sa muškracima za novac - otkriva izvor i dodaje da je Sekin brat godinama živeo i radio na Kubi, dok je u Srbiju dolazio samo povremeno.

Republika

Foto: instagram.com/sinisasablic

Siniša Sablić osuđen na kaznu zatvora zbog trgovine ljudima

- Kada je reč o nedozvoljenoj trgovini, osuđen je zbog toga što je garderobu koju je kupovao u Srbiji, preprodavao na Kubi. Navodno, garderobu su prenosile Kubanke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading