RANO JE DA DARKO I BARBARA DOBIJU BEBU: Branka Lazić otvorila dušu o sinu i budućoj snajki, a onda otkrila koja bol je nikada neće PROĆI!

Autor:

Zabava

19.01.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Darka Laziča progovorila o sinu i Barbaki Bobak

RANO JE DA DARKO I BARBARA DOBIJU BEBU: Branka Lazić otvorila dušu o sinu i budućoj snajki, a onda otkrila koja bol je nikada neće PROĆI!

Foto: printscreen

Vest da su se Darko Lazić i Barbara Bobak verili u domaćim medijima odjeknula je kao bomba, a domaći mediji bili su poseti u Brestaču kod pevačeve majke Branke Lazić, koja je prvi put progovorila o tome.

U razgovoru je istakla da joj je najvažnije da njen sin bude srećan, ali i da misli da je još uvek rano za prinovu u porodici.

- Ako je Darko srećan i ja sam srećna. Iskreno mislim da je najzad došlo vreme da on bude istinski srećan, a ne da se uvek piše kako je on ovakav i onakav. Onda ispada da su uvek žene u pravu, a on nije. I ja sam žena, ali realna sam, večito se piše o njemu kao da je on neka babaroga, a ženski svet je dobar, one su fine - poručila je Branka i dodala:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić i Barbara Bobek

- Mislim da je još uvek rano za još jedno unuče, ali ako se desi Bože moj, dece nikada nije dosta. Barbara i ja se lepo slažemo za sada, a i njeni roditelji su prihvatili Darka - rekla je pevačeva majka.

Ranije su odnosi sa bivšom snajkom Anom Sević bili zategnuti, ali Lazićeva kaže da je sada sve u redu.

- Sada češće viđam Lorenu, to je nešto što me usrećuje. Što šta ružno se dogodilo prethodnih godina, a sada se nešto lepo dešava i meni. Eto, ona je sada u kući, tu je kod mene. Viđam i Alekseja, njega Marina češće dovodi. Ove nedelje je bio dva ili tri puta - jasna je bila Lazićeva koja i dalje žali za pokojnim suprugom Milanom.

- Skinula sam crninu, prošlo je godinu dana od kada je Milan preminuo. Još uvek se baš i nismo oporavili, nije kao što je bilo, ali mislim da ta bol nikada neće ni proći. Taj bol, taj nedostatak... To je neka praznina koja će uvek ostati - kroz suze nam je rekla Branka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading