SRCEM KROZ RAVNICU: Beograd na vodi, koncept života budućnosti!

Autor: Republika

Zabava

13.01.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi putopisne emisije "Srcem kroz ravnicu" voditeljski par Nina Radulović i Slaviša Čurović obišlisu Beograd na vodi, monumentalni projekat urbane revitalizacije našeg glavnog grada koji predstavlja novo gradsko jezgro na obali Save ali I novu međunarodnu turističku destinaciju.

SRCEM KROZ RAVNICU: Beograd na vodi, koncept života budućnosti!

Foto: Promo

Belgrade Waterfront je postao novo kulturno sedište gde se održavaju brojne izložbe, bioskopi na otvorenom, dečiji festivali, koncerti, opera na vodi, sportski događaji i drugi zanimljivi I kreativni sadržaji.

Prostirući se na površini od oko milion kvadratnih metara, Beograd na vodi predstavlja izuzetno značajan projekat za Beograd, Srbiju i ovaj deo Evrope. Pažljivo osmišljena i dizajnirana gradska celina u srcu našeg grada u potpunosti je oživela dugogodišnju ideju spuštanja Beograda na reke.

U okviru BW nalazi se i Geozavod, jedna od najlepših zgrada u Beogradu, smeštena u Кarađorđevoj ulici i predstavlja mesto gde se na najlepši način sreću slavna prošlost i budućnost srpske prestonice. Sa danima evropske baštine čija je tematika bila „kulturno nasleđe za sve“ organizovan je obilazak nekadašnje beogradske zadruge u kojoj se danas nalazi sedište kompanije Beograd na vodi.


Beograd na void predstavlja fantastičan concept života u budućnosti. Bekstvo iz gradskog jezgra za Beograđane i turiste sa pogledom na najviši vidik grada. Najlepše šetalište i park, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Kapor je svojevremeno rekao da Beograd za razliku od drugih evropskih metropola ne voli da se slika, Beograd mrzi da pozira jer se mrda i ne ispada lepo na fotografijama. Međutim, Beograd na vodi sada je najpopularnije mesto za turiste a fotografije iz ovog dela prestonice Srbije šalju najlepšu sliku u Evropu i svet.

Ne propustite novo izdanje emisije "Srcem kroz ravnicu" koja se premijerno emituje u četvrtak od 17.30h na programu Balkan Trip televizije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading