POZNATU PEVAČICU MUVA ZAUZETI KOLEGA: Rešila da progovori o PRELJUBI I AFERI, sve isplivalo na videlo!

Autor:

Zabava

12.01.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Barbi otkrila je za portal Republika.rs da ju je tokom nastupa muvao zauzeti kolega.

POZNATU PEVAČICU MUVA ZAUZETI KOLEGA: Rešila da progovori o PRELJUBI I AFERI, sve isplivalo na videlo!

Foto: printscreen

Pevačica Marina Barbi doživela je neprijatnost tokom jednog nastupa.

Naime, Marinu je muvao zauzeti kolega (ime pozanto redakciji). Barbi se oglasila za portal Republika.rs i otkrila do sad nepozante detalje.

- Istina je da me je muvao, malo sam se iznenadila, jer smo bili zajedno na nastupu, sve je bilo super, bio je ugledan, prijatan, ono, znam da ima devojku, znam da je zauzet, nije mi ništa ukazivalo da će sve prerasti u taj skandal koji se kasnije desio. Vreme je odmicalo, ja svoj posao gledam kao profesionalac i nikada me flertujem sa kolegama, uglavnom se usmerim na publiku. I u jednom trenutku vidim da mi on daje onako šmek, muva me, posle mi tražio broj i da me zaprati na Instagramu, ja rekoh, što da ne, kao kolege smo, jel… Međutim, prolazi nekoliko dana, on kreće sve više da mi odgovara na storije, udeljuje mi komplimente, a fazon, kači fotke sa devojkom, ja kao sve se zahvalim, jer neću da budem u lošim odnosima sa kolegama. Mislim, nije na meni da bilo kome šta govorim, ali ta devojka, ja koliko sam čula oni planiraju i svadbu, ne bila joj ja u koži. Ako bude nastavio, svakako da ću otkriti o kome se radi, pokazaću prepiske, ja nemam problem sa tim. Nisam ja svetica, da glumim sad nešto, ali dečko je zauzet, meni ne trebaju te afere, daleko bilo - govori Barbi za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading