OVA SCENA JE SVE RASPLAKALA! Toma peva ženi koja umire, njegova supruga OTKRILA kako je to izgledalo u stvarnosti!

Autor: Republika

Zabava

02.01.2022

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Toma" izazvao je burne reakcije u javnosti, a jedna od scena koja je po mnogima i najemotivnija je kada Zdravković peva "Ljiljanu" ženi koja umire od raka.

OVA SCENA JE SVE RASPLAKALA! Toma peva ženi koja umire, njegova supruga OTKRILA kako je to izgledalo u stvarnosti!

Foto: Printscreen/RTS

Petar Benčina i Paulina Manov u filmu Toma

Domaća publika imala je priliku da prvi put na malim ekranima pogleda film o legendi narodne muzike Tomi Zdravkoviću.

Ovaj film izazvao je brojne reakcije publike još od bioskopske premijere, a sada, kada je cela zemlja imala priliku da ga odgleda, čini se da su reakcije još burnije. 

Radimlo Armenulić, suprug Silvane, ljut je na reditelja Dragana Bjelogrlića, koji je u filmu predstavio da njegova žena i Toma pate jedno za drugim.

I dok mnogi prepričavaju scene iz filma, jedna se ističe kao najemotivnija. To je trenutak kada Toma peva "Ljiljanu" supruzi doktora Alekse, koja umire od raka. Ta scena je sve dovela do suza.

Foto: Printscreen/RTS

Milan Marić i Petar Benčina u filmu Toma

Tomina žena Gordana otkrila je jednom prilikom istinu o lekaru čija je životna priča u filmu sve rastužila, te istakla da je on zaista postojao, ali je sve bilo malo drugačije nego u filmu.

- Nije istina da doktor nije postojao. Doktor je postojao i sa njim je išao nekoliko puta na putovanja. On je doktor sa VMA, Rus. O Tomi se brinulo pet lekara u tom momentu, neke stvari su svakako dodate, ali istina je postojala. Taj doktor Rus je bio i kućni prijatelj i uvek je bio uz Tomu i van bolnice, kada god je nešto trebalo. U filmu je to prikazano malo drugačije, zapravo je doktor bio taj koji je preminuo - rekla je Gordana jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Nedja

02.01.2022 13:50

Loš film. Šteta tih bačenih para.

Odgovori 20 16
Ljubo

02.01.2022 15:14

Pa ako je doktor umro kako se može izvrnit istina i staviti da mu je umrla žena.Film ako se radi po istinitom događaju onda i treba tako da se i napravi a ne da se izvrće istina.Mnogo emocija ima u filmu ali je u suštini jako loš film.

Odgovori 35 20
Vera

02.01.2022 15:23

Ja sam preplakala pre mesec dana i sinoc opet, znaci film slama srca

Odgovori 10 26
Ana

02.01.2022 16:07

Ceo film je čista patetika! Zar ne bi bilo normalno da su konsultovani Tomini i Silvanini supružnici, a ne izvrtati činjenice? Kako su nakaradno prikazali R. Armeniluća, muka mi bilo! Ne sviđa mi se film :/

Odgovori 30 14