FOTOREPORTER SRPSKOG TELEGRAFA I REPUBLIKE U PROJEKTU EU! Srbija i Slovenija kroz oko kamere!

Autor: D. S.

Zabava

16.12.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Autor Nemanja Pančić učestvovao je u projektu pod nazivom "Primenjena nostalgija Srbija-Slovenija" čija je ideja unapređenje odnosa između dve zemlje.

FOTOREPORTER SRPSKOG TELEGRAFA I REPUBLIKE U PROJEKTU EU! Srbija i Slovenija kroz oko kamere!

Foto: Tanjug

Nemanja Pančić na otvaranju izložbe "Primenjena nostalgija"

Ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović, ambasador Slovenije u Srbiji Damjan Bergant i zamenica šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Mateja Norčić Stamčar otvorili su izložbu fotografija "Primenjena nostalgija Srbija-Slovenija".

Projekat je zamišljen kao serija zajedničkih izložbi fotografija dva fotografa, jednog iz Srbije i drugog iz zemlje predsedavajuće EU. Osnovna ideja je da se dodatno unapredi kulturna razmena između dve zemlje, promovišu evropske vrednosti i saradnje Srbije s državama članicama EU.

Nemanja Pančić, autor iz Srbije i fotoreporter Srpskog telegrafa i Republike.rs, fotografisao je mesta, događaje, prizore i ljude koji su ga podsećali na Beograd. Istovremeno, Manca Juvan, autorka iz Slovenije, takođe je fotografisala Beograd i njegove stanovnike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading