PAMTIMO JE KAO ŽENU DOKTORA POPCA, NIKO JE NIJE PREPOZNAO U EKSPLICITNIM SCENAMA SA GAGIJEM: Pogledajte kako sada izgleda Bojana! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

07.12.2021

17:16

Bojana je tokom snimanja serije "Moj rođak sa sela" pokazala da je pravi profesionalac

PAMTIMO JE KAO ŽENU DOKTORA POPCA, NIKO JE NIJE PREPOZNAO U  EKSPLICITNIM SCENAMA SA GAGIJEM: Pogledajte kako sada izgleda Bojana! (FOTO)

Printskrin

Jedna od serija koja i nakon 25 godina od emitovanja prve epizode privlači pažnju gledalaca definitivno su "Srećni ljudi". Prilagođena svim generacijama, veruje se da je serija zapravo "evergrin" domaće kinematografije.

S obzirom na to da je prošlo toliko vremena od njenog prvog prikazivanja, sasvim je prirodno da su se glumci, fizički i te kako promenili. Međutim, za pojedine vreme kao da je stalo.

Jedna od tih jeste i Marina, žena doktora Popca, koju je glumila Bojana Kovačević.

Bojana je tokom snimanja serije "Moj rođak sa sela" pokazala da je pravi profesionalac kada se odlično snašla u vrelim scenama sa kolegom Draganom Jovanovićem .

Printskrin

Bojana sa Draganom Jovanovićem u vrelim scenama

 

Bojana Kovačević je rođena 4. jula 1967. godine u Beogradu. Već nakon treće godine gimnazije 1985. godine upisala je Fakultet dramskih umetnosti, a diplomirala je glumu 1990. godine.

Pored uloge Marine bila je angažovana i kao Žizela (Ulica lipa), Liki Zindović (Otvorena vrata), Pola (Moj rođak sa sela), Juca (Kir Janja), Ljubica (Nož), Ljiljanina majka (Kad ljubav zakasni), itd.

Pogledajte kako danas izgleda čuvena Marina:

Printskrin

Bojana sada

 

Komentari (0)

Loading