PAMTIMO JE KAO ŽENU DOKTORA POPCA, NIKO JE NIJE PREPOZNAO U EKSPLICITNIM SCENAMA SA GAGIJEM: Pogledajte kako sada izgleda Bojana! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

07.12.2021

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana je tokom snimanja serije "Moj rođak sa sela" pokazala da je pravi profesionalac

PAMTIMO JE KAO ŽENU DOKTORA POPCA, NIKO JE NIJE PREPOZNAO U  EKSPLICITNIM SCENAMA SA GAGIJEM: Pogledajte kako sada izgleda Bojana! (FOTO)

Foto: Printskrin

Jedna od serija koja i nakon 25 godina od emitovanja prve epizode privlači pažnju gledalaca definitivno su "Srećni ljudi". Prilagođena svim generacijama, veruje se da je serija zapravo "evergrin" domaće kinematografije.

S obzirom na to da je prošlo toliko vremena od njenog prvog prikazivanja, sasvim je prirodno da su se glumci, fizički i te kako promenili. Međutim, za pojedine vreme kao da je stalo.

Jedna od tih jeste i Marina, žena doktora Popca, koju je glumila Bojana Kovačević.

Bojana je tokom snimanja serije "Moj rođak sa sela" pokazala da je pravi profesionalac kada se odlično snašla u vrelim scenama sa kolegom Draganom Jovanovićem .

Republika

Foto: Printskrin

Bojana sa Draganom Jovanovićem u vrelim scenama

 

Bojana Kovačević je rođena 4. jula 1967. godine u Beogradu. Već nakon treće godine gimnazije 1985. godine upisala je Fakultet dramskih umetnosti, a diplomirala je glumu 1990. godine.

Pored uloge Marine bila je angažovana i kao Žizela (Ulica lipa), Liki Zindović (Otvorena vrata), Pola (Moj rođak sa sela), Juca (Kir Janja), Ljubica (Nož), Ljiljanina majka (Kad ljubav zakasni), itd.

Pogledajte kako danas izgleda čuvena Marina:

Foto: Printskrin

Bojana sada

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading