ĆERKA NAŠEG PROSLAVLJENOG GLUMCA ULOVILA OVOG SPORTISTU: Njih dvoje gde god da se pojave MAME UZDAHE! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.12.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lepših parova sa javne scene konačno se zajedno pojavio u javnosti. Anđela Jovanović i Mihail Dudaš izabrali su za idealan trenutak, svečanu premijeru filma „Nečista krv – greh predaka“, u kojoj lepa glumica tumači jednu od glavnih ženskih uloga.

ĆERKA NAŠEG PROSLAVLJENOG GLUMCA ULOVILA OVOG SPORTISTU: Njih dvoje gde god da se pojave MAME UZDAHE! (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

 Anđela Jovanović ne samo da pleni lepotom, već je i ćerka proslavljenog srpskog glumca Gagija Jovanovića.Iako već duže uživaju u romansi sa svojim izabranikom, Anđela i Mihailo do sada nisu javno eksponirali svoju vezu. Sudeći po zajedničkim fotkam, može se primetiti da ovaj popularni dvojac, koristi svaki trenutak da provedu zajedno. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihail Dudaš (@mihaildudas)

 

Mihail je pre nekoliko godina medijima otkrio da mu je otac rekao da treba da se oženi devojkom koja će mu se radovati onoliko koliko to čini njegov pas Bonita kad se vrati kući posle samo jednog sata provedenog napolju.

 

 

A o devojkama je govorio ovako:

- Dopadaju mi se devojke koje su ambiciozne i imaju neki cilj u životu. Naravno, važan mi je i fizički izgled, čak  vrlo bitan, ali ne i presudan – izjavio je jednom prilikom Dudaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading