JAVNOST ZA OVO NIJE ZNALA! Balašević porodici ostavio OPROŠTAJNO PISMO - njegova ćerka otkrila detalje!

Autor: Republika

Zabava

04.12.2021

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Đorđa Balaševića gostujući u emisiji otkrila je tajnu za koju niko nije znao, da je pokojni pevač ostavio oproštajno pismo porodici.

JAVNOST ZA OVO NIJE ZNALA! Balašević porodici ostavio OPROŠTAJNO PISMO - njegova ćerka otkrila detalje!

Foto: Tanjug/D. Stanković

Pre nepunih godinu dana napustio nas je legendarni Đorđe Balašević, a njegovi stihovi i pesme i dalje žive.

Ono što niko nije znao jeste da je pevač porodici ostavio oproštajno pismo. Đoletova ćerka, Beba Balašević, nakon skoro deset meseci od njegove smrti ovu tajnu je otkrila gostujući u emisiji "Kao sav normalan svet".

Foto: youtube.com/Stav Ulice

Beba Balašević

Naslednica legendarnog kantautora kaže da je njen otac za života svim članovima porodice putem mejla poslao pismo u kojem im je dao smernice kako da se ponašaju kada ga više ne bude bilo.

- Imam saglasnost od ostatka porodice da ovo sada podelim sa tobom što je naša stvar i o čemu smo izabarali da ne govorimo, a mislim da je dobar trenutak da kažemo - rekla je Beba na početku emisije "Kao sav normalna svet".

Foto: Printscreen

Đorđe Balašević

- Đole je na život gledao sa puno humora. U jednoj rečenici te rasplače u drugoj te nasmeje do suza. On je onog tamo novembra napisao nama jedno pismo, mejl. Svima nama. Bez obzira što smo se viđali svakog dana, družili, čuli telefonom. Mislim da je imao pretpostavku da je ovo nešto što treba da ostane zapisano - rekla je ona.

Beba priznaje da je mnogo pogodilo kada je to pismo dobila:

- Strašno me je to nerviralo. Zvučalo je kao nešto šta mi treba sve da radimo kad on više ne bude tu. I ja sam mu rekla: "Neću to da čitam". "Ne, ne neću ja još nigde da idem, nego da imate", rekao mi je. To nije bio spisak zahteva, jer on nije bio čovek koji je zahtevao. To je bilo nešto kao ona Kiplingova pesma "Ako". To nije pisano u stihu, ali to je za mene sigurno jedna od najlepših stvari koje je on ikada napisao, koja nikada neće biti objavljena, jer je to između njega i nas - rekla je njegova naslednica.

Foto: Republika

Đorđe Balašević

Bez obzira što nije htela da citira tačne rečenice, Beba je otkrila sadržaj mejla koji je njen otac poslao njoj, njenoj sestri Jovani, bratu Aleksi i supruzi Oliveri.

- U tom pismu je on, između svih ostalih stvari na koje nas upućuje, rekao i kako da se odnosimo prema njegovom autorstvu, prema onom što će nas dočekati kada izmile miševi iz boce, kada počnu badavani da mudruju. I ona ovo što se dešava ovih dana, jedan plotun bljuotina na porodicu. I na to nas je pripremio. Rekli smo da nećemo citirati ni jednu njegovu rečenicu, ali i to je rekao. Kako da se odnosimo prema njegovom delu, prema onom što će ljudi od nas tražiti. Mi samo sprovodimo ono što je želeo čovek koji je nama ispunio sve želje dok je bio tu. Mi sada njemu spunjavamo želju - ispričala je Đoletova ćerka Beba.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
nikanor

04.12.2021 19:06

Još jednom je pokazao koliko je g...o od čoveka bio.

Odgovori 6 12
Oli/nevera

06.12.2021 12:23

Sigurno je Oliveri napisao da obriše sve njegove slike sa Insragrama i da se ponaša veselo!