JELENA GAVRILOVIĆ PRIZNALA DA IMA MUŽA I ŠVALERA U ISTO VREME!? Glumica šokirala izjavom, pa izjavila: JA ŽIVIM SA MOJA DVA ČOVEKA!

Autor:

Zabava

30.11.2021

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Gavrilović je poznata kao neko ko svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, ali sada je odlučila i da otkrije neke nepoznate stvari iz njenog života.

JELENA GAVRILOVIĆ PRIZNALA DA IMA MUŽA I ŠVALERA U ISTO VREME!? Glumica šokirala izjavom, pa izjavila: JA ŽIVIM SA MOJA DVA ČOVEKA!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Poslednjih nekoliko godina život glumice Jelene Gavrilović i nije bio toliko propraćen medijski. Glumici je glavni fokus branša u kojoj se pronašla, ali ne krije da pored strašu za glumom, ona ima i druge afinitete. Gavrilovićeva je jednom prilikom istakla da ne bi mogla ni da zamisli da sedi kod kuće i ne radi ništa. Posao je ispunjava i smatra da je najveća sreća raditi ono što voliš. Ipak, nije samo gluma njena ljubav.

- Gluma je moja ljubav, a muzika moja strast, to je kao kad imaš muža i švalera u isto vreme i ne znaš kog ćeš da se odrekneš, tako da ja živim sa ta moja dva čoveka i nekako se svi slažemo, ljubav jednostavno cveta - našalila se Jelena, koja za sebe kaže da je perfekcionista do te mere da to utiče na njeno zdravlje.

Foto: printscreen

Jelena Gavrilović Instagram

Perfekcionista sam do te mere da moj perfekcionizam utiče na moje zdravlje. Mnogo puta se ne usudim da nešto uradim jer ne smatram da je dovoljno dobro i svesna sam da je to greška, jer ne mogu da pustim sebe u trenutku. Ne bi bilo loše da napravim neko svoje veče kao Ivan Bosiljčić da se opustim malo, samo ne znam ko bi došao da me sluša - rekla je Jelena i otkrila da je otac imao druge planove za nju.

Studirala sam glumu u Novom sadu i kada si izvan Beograda treba ti dosta vremena da se pokažeš i zato sam više puta razmišljala da odustanem. Inače je moj otac želeo da upišem turizam, ali uvek me je neka energija vraćala glumi. Mislim da je Bog ta energija i da je molitva u nama za nas i naše najbliže nešto što pomaže, slobodno neka kažu da sam sujeverna - rekla je glumica, kako prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading