DOŠAO U BEOGRAD DA BUDE UZ NJU: Bivši muž Marije Karan doputovao zbog njene TUČE sa dečkom!

Autor: Republika

Zabava

26.11.2021

16:51

Bivši muž Marije Karan doputovao je u Beograd kako bi bio uz nju nakon tuče sa dečkom.

DOŠAO U BEOGRAD DA BUDE UZ NJU: Bivši muž Marije Karan doputovao zbog njene TUČE sa dečkom!

youtube.com/printscreen

Posle razvoda od holivudskog producenta Džoela Lubina, sa kojim je bila u braku od 2014. godine, Marija Karan vratila se u Beograd sa sinom. Umesto u „fabrici snova“, karijeru je nastavila u rodnom gradu, a nedavno je upoznala i novu ljubav, Vladana Balabana, IT stručnjaka i biznismena.

Iako više ne žive zajedno, a deli ih i pola sveta, Marija i Džoel ostali su u bliskim odnosima i čine sve da njihov sin Marko Leo ima bezbrižno i srećno detinjstvo. Tako su Uskrs u aprilu proslavili zajedno u srpskoj prestonici. Međutim, Lubin je ovih dana ponovo u Beogradu.

Najavio je da će doći čim je čuo za incident u kome su pre nekoliko nedelja učestvovali atraktivna glumica i njen partner. Prema pisanju beogradskih medija, posle sukoba u gluvo doba noći ona je završila u Hitnoj pomoći.

instagram.com

 

 

Prema navodima magazina "Star", kada je saznao šta se dogodilo, Lubin je pozvao Mariju i saopštio joj da dolazi u Beograd kako bi u toj delikatnoj situaciji bio uz nju i sina. Održao je obećanje, stigao je čim su se stekli uslovi za putovanje i na „Instagramu“ se „čekirao“ fotografijom sa sinom.

Komentari (0)

Loading