OVO JE BIVŠA LJUBAV VUKA KOSTIĆA: Glumac je bio u vezi sa OVOM koleginicom četiri GODINE, a evo kako ona sada izgleda! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

25.11.2021

09:51

Vuk Kostić se zabavljao sa više svojih koleginica, a malo ko se seća ove poznate dame, s kojom je popularni glumac proveo nekoliko godina.

OVO JE BIVŠA LJUBAV VUKA KOSTIĆA: Glumac je bio u vezi sa OVOM koleginicom četiri GODINE, a evo kako ona sada izgleda! (FOTO)

printscreen

Vuk Kostić jedan je od najtalentovanijih i najpopularnijih domaćih glumaca, a neretko se nalazio u žiži javnosti zbog veza sa poznatim damama. Glumac se zabavljao sa više devojaka iz njegove branše.

Svi ga pamte po vezi sa sa koleginicom Jelisavetom Orašanin, kao i sa voditeljkom Anom Mihajlovski. Ipak, ono što malo ko zna je da se on pre njih bio u vezi sa još jednom poznatom glumicom. U pitanju je Bojana Stefanović sa kojom je Vuk Kostić u vezi bio više od četiri godine. Njih dvoje su se upoznali još na studijama glume.

Promo foto

Vuk Kostić je bio sa nekoliko glumica

- Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me "vata" da nisam znala kako da reagujem - rekla je lepa glumica pre nekoliko godina.

 

 

Bojana je danas udata za pozorišnog reditelja Istoka Tornjanskog sa kojim ima dvoje dece, sina Matiju i ćerku Višnju. Ona i Vuk su ostali u dobrim odnosima.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading