UDAJE SE KSENIJA KNEŽEVIĆ: Uraganka otvorila dušu i priznala sve, a NJEMU će se ZAKLETI NA VEČNU LJUBAV! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica grupe ,,Hurricane" Ksenija Knežević odlučila je da stane na ,,ludi kamen" sa dugogodišnjim partnerom Nikolom.

UDAJE SE KSENIJA KNEŽEVIĆ: Uraganka otvorila dušu i priznala sve, a NJEMU će se ZAKLETI NA VEČNU LJUBAV! (FOTO)

Foto: youtube.com/Novo jutro

 

Članica muzičkog tria ,,Hurricane" Ksenija Knežević u emisiji ,,Premijera" otkrila je da će možda uskoro stati na ludi kamen. Poznato je da je Ksenija jedina članica ,,Uraganki" koja ima dugogodišnju vezu, koju se trudi da krije kao zmija noge. U razgovoru za portal Republika.rs Ivana Boom Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija su se jednoglasno složile da će se Kneževićeva prva udati, što je sada i ona sama potvrdila.

Republika

Foto: Republika.rs

Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić

 

Naime, kako je Ksenija ispričala, sa dečkom planira veliku svadbu, a od skora su počeli i da žive zajedno, što je dodatno promenilo njen život iz korena. Iako je jedna od onih devojaka koje stalno kasne, zbog čega se Sanja izuzetno ljuti na nju, Ksenija je spremna da bez zakašnjenja izgovori sudbonosno ,,da". 

Republika

Foto: youtube.com/Eurovision Song Contest

Ksenija Knežević

 

- Moguće je da ću stati na "ludi kamen" uskoro. Sad se nešto dogovaramo oko toga. Počinjemo da živimo zajedno. Mislim da je red bio. Srećna sam! To je jedino što mogu zasad da vam kažem - ispričala je Ksenija uz široki osmeh za "Premijeru".

Republika

Foto: printscreen

Ksenija Knežević i dečko Nikola

 

Nedavno se spekulisalo u medijima da je Ksenija stavila na dugogodišnju vezu sa Nikolom, te da se upustila u romansu sa zgodnim glumcem Pavlom Mensurom. Međutim, ona je vrlo brzo to demantovala fotkom na Instagramu, na kojoj je pokazala da i dalje uživa u romansi sa Nikolom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading