ČUVALA JE LJUBAVNI ŽIVOT ZA SEBE: Ovaj glumac je DEČKO Dragane Mićalović?

Autor:

Zabava

17.11.2021

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Dragana MIćalović se oduvek trudila da sačuva svoju intimu ali su mediji ipak saznali ko je osvojio njeno srce.

ČUVALA JE LJUBAVNI ŽIVOT ZA SEBE: Ovaj glumac je DEČKO Dragane Mićalović?

Foto: ST/REPUBLIKA

Dečko poznate mlade glumice, Dragane Mićalović oduvek je bio misterija za javnost. Iako se trudila da svoju intimu sačuva, mediji su jednom ipak uspeli da saznaju ko je osvojio njeno srce, ali ubrzo zatim veza sa Stevanom Purićem okončana je. Međutim, to nije bio prvi put kada su mediji bili na tragu emotivnog izabranika mlade glumice.

 

 

Svojevremeno se spekulisalo da je mlada glumica u vezi sa starijim kolegom Draganom Mićanovićem, a nagađanja su postala još glasnija kada se na društvenim mrežama pojavila njihova fotografija, na kojoj prisno poziraju na rođendanu glumice. 

Foto: Instagram/printscreen

Dragana Mićalović i glumac Dragan Mićanović

Mlada glumica ipak, o tome nije želela mnogo da govori, kratko se oglasila, kako bi obrazložila čitavu situaciju:

- Nije... To je čovek.. Nas deli samo jedno slovo u imenu i jedno slovo u prezimenu. Ja svoj privatni život daleko krijem od svega. Tu (na društvenim mrežama) kačim samo ono što je meni u redu da Vi znate, tako da ni jednom niste videli mog dečka na Instagramu, a nećete ga ni videti - rekla je tada za medije. Nedugo zatim postalo je jasno da je zaljubljena u Stevana Purića, sa kojim je dve godine bila u strasnoj emotivnoj vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Puric

26.11.2021 13:59

Menja ih ona brzo