DŽEJ STRAVIČNU PORODIČNU TRAGEDIJU NIJE MOGAO DA PREBOLI: Sestru su mu MASAKRIRALI, ubistvo je naručio SESTRIĆ zbog 10 HILJADA EVRA!

Autor:

Zabava

17.11.2021

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džej Ramadanovski preminuo je iznenada krajem prošle godine, izdalo ga je srce koje je punih 17 godina bilo prepuno tuge zbog gubitka od kog se pevač nikada nije oporavio.

DŽEJ STRAVIČNU PORODIČNU TRAGEDIJU NIJE MOGAO DA PREBOLI: Sestru su mu MASAKRIRALI, ubistvo je naručio SESTRIĆ zbog 10 HILJADA EVRA!

Foto: printscreen/youtube

Džej Ramadanovski

Njegova rođena sestra Šeherezada mučki je ubijena 2003. godine u Crnoj Gori, a ono što je najbolnije je što je masakr naručio a i lično prisustvovao sin njihove najstarije sestre.

Džej nikada nije mogao da se oporavi od ovog gubitka, posebno što je znao da je njihov sestrić bio glavni krivac.

- Ne zna se šta je bilo strašnije, bol zbog gubitka sestre, način na koji je umrla ili saznanje da je njihov najrođeniji to učinio. Od tog šoka Džej se nikada nije oporavio. Godinama ga je slika Šeherezadinog leša proganjala. Mučio je sebe pitanjima kako je njegov sestrić mogao to da uradi, da gleda, da ćuti… Džej koji se kao domsko dete na ulici svega nagledao, on koji je pesmom svima ulazio u dušu I činio je većom, boljom, nežijom, dušu svog najrođenijeg nije mogao da dotakne i shvati. Džej je identifikovao masakrirano I već raspadnuto telo sestre, poznao je po zlatnom lančiću na desnoj nozi, ali od tada njegovo srce se razbolelo i nešto u njemu se nepovratno slomilo - ispričao je za medije Džejev rođak nakon njegove smrti.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Džej Ramadanovski

 

Džej je mesecima pokušavao da nađe sestru, ali nažalost uspeo je da pronađe samo njeno telo koje je kasnije morao da identifikuje. Ta slika proganjala ga je godinama.

- Šeherezada je moja starija sestra i nestala je kada je iz Italije, gde je živela, svojim kolima krenula u Beograd. – Mesecima smo njen muž, Italijan, i ja pokušavali da saznamo gde je. Nagađali smo, da li je oteta i da li je uopšte živa. Pretragu je sproveo i Interpol, ali nikakvih obaveštenja koja bi razrešila misteriju nije bilo… Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 evra. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio rešio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umesto da je bezbedno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zamku. Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili -  ispričao je svojevremeno Džej za “Reviju 92”.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džej Ramadanovski 

Pevač je gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" svojevremeno pred kamerama rekao da je njegova najveća tuga smrt sestre.

- Kad mi je poginula sestra. Ne mogu da pričam o tome", rekao je Džej tada sa suzama u očima, a danas njegovi najbliži redovno posećuju njegovo grobno mesto i ne mogu da prežale gubitak oca, dede, prijatelja:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading