POTRESNA ISPOVEST SESTRE PREMINULOG GLUMCA: Preminuo je na klupi u Novom Sadu, a evo i zbog čega! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.11.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Petrović (50) preminuo je u Novom Sadu na klupi, kako su mediji preneli zbog smrzavanja, a njegova sestra otkrila je istinu

POTRESNA ISPOVEST SESTRE PREMINULOG GLUMCA: Preminuo je na klupi u Novom Sadu, a evo i zbog čega! (FOTO)

Foto: Printskrin

 

Novosadski pisac i glumac Nebojšta Petrović preminuo je, kako su saznali mediji, od smrzavanja na klupi u Novom Sadu. Međutim, njegova sestra oglasila se za domaće medije i otkrila šta se zapravo desilo. 

Kako su mediji preneli, Nebojša se godinama smrzavao na ulici, što njegova sestra demantuje, govoreći da nije preminuo u najgorim mukama, već od teške bolesti. Kako glumčeva sestra dodaje, Nebojša nikog od porodice nije hteo da uznemirava, pa je patio i bolovao u samoći.

Republika

Foto: facebook.com/Zoran Mladenovic

Klupa

 

- Želim da vam kažem da se moj brat nije smrzavao godinama, već je od letos u Novom Sadu. Bio je teško bolestan, a da to nikome nije ni rekao. Umro je od teške bolesti, a ne od smrzavanja, ali nije želeo nikoga da opterećuje. Bio je divan čovek. Divan - priča za Telegraf Nebojšina sestra. 

U nastavku ispovesti, Nebojšina sestra govori da on nije morao da živi na ulici, kao da porodica nije znala da je teško bolestan, pa oni kao njigovi najbliži pretpostavljaju da nije želeo da ih uzurpira svojim problemima. 

- On nije morao da živi na ulici. Nebojša nije bio beskućnik, nije bio neko ko ne radi i nema novca. Nismo ni znali da je bio teško bolestan, pa pretpostavljamo da se samo sklonio i da nikoga nije želeo da opterećuje. Takav je čovek bio, nesebičan, neverovatan - pričaju prijatelji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
DADO

17.11.2021 08:46

SESTRA IZJAVILA ??? NEKA JE BUDE SRAMOTA. PUSTITI BRATA NA ULICU ??!! UŽAS !!!