OVO JE SIN POZNATE PEVAČICE DORIS DRAGOEVIĆ: Zatrudnela je sa vaterpolistom, a zbog njega je prekinula svoju karijeru! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doris Dragović stavila je tačku na svoju karijeru zbog sina Borne, a evo kako on izgleda.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Doris Dragović

 

Pevačica iz Hrvatske Dorotea Dragović poznatija u medijima kao Doris Dragojević pored svoje karijere, koju je stavila po strani, potpuno se posvetila porodici, prema kojoj je izuzetno požrtvovana. 

Inače, velika ljubav Doris bio je vaterpolista Mario Budimir, a sve se desilo 1990. godine, a njihova ljubavna priča i posle svih ovih godina i dalje traje i sve je jača i jača. Međutim, porodicu ove vanserijske pevačice retko kada imamo priliku da vidimo u javnosti, a sada je otkriveno i kako izgleda njen sin. 

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Doris Dragović pevačica

 

U ljubavi sa Marijom, Doris je dobila naslednika Bornu, koji je njihov život definitivno oplemenio i obogatio. Ponosni roditelji su svu pažnju usmerili kako bi sina izveli na prati put, zbog čega je pevačica donela odluku da svoju karijeru pauzira, kako bi sve svoje vreme posvetila svojim muškarcima. 

Kako je svojevremeno Doris istakla, sin Borna je preslikan otac Mario, inače živi u Splitu, posvećen je obrazovanju i vrlo vaspitan momak. 

Republika

Foto: youtube.com print screen

Sin Doris Dragović

 

Inače, kada su Doris jednom prilikom pitali o karijeri, otkrila je čemu je posvećena.

- Crkva mi znači sve. Sve sam svoje stavila na tu kartu i dozvolila bogu da mi pomaže i da me vodi. Podseća me na to odakle sam došla i gde idem, te ko sam sada - ispričala je pevačica svojevremeno.

Republika

Foto: youtube.com print screen

Ovako izgleda sin Doris Dragović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Linda

13.11.2021 23:20

Boze moj, kako svi sad ' dave' s verom. Doduse, u Hrvatskoj se to nije nikada ni krilo. Slavilo se naveliko, crkve uvek prepune. Ali ta prica, crkva mi je sve, mi smo veliki vernici, decu se salje na veronauke, sad ziveti ne mozes od velikih vernika. A koliko vidim, Crkva to tolerise i ne daje nikakve preporuke kako da se praznici slave dostojanstveno i skromno Bogougodno. Uostalom, ta osoba me bas nimalo ne zanima. Karakter - nula.