NJEGOVA JE ODLUKA DA NEĆE U GLUMCE: Unuk Bate Živojinovića, ne zeli da korača DEDINIM STOPAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2021

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokojni i legendarni glumac Velimir Bata Živojinović bio bi neizmerno ponosan da može sada videti svog unuka, koji je dobio ime po njemu.

Republika

Foto: Printscreen

Batin unuk krenuo njegovim stopama

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović bi se osećao veoma ponosano da može da vidi koliko je njegov unuk izrastao u pametnog mladića. Inače, Batin unuk je dobio ime po njemu.

 Velimir Živojinović, Batin unuk, pre dve godine je uspeo da se upiše na prestižni univerzitet, čime je usrećio je čitavu porodicu. Naime, on trenutno studira na Sorboni, a već nekoliko godina živi u Parizu. Velimir je krenuo drugačijim putem u odnosu na dedu, te se posvetio studijama nauke i inženjerstva. Iako je imao dar za glumu i nasleđen šarm od dede, on je ipak svoju sreću pronašao na drugom mestu.

 

https://www.instagram.com/p/B0liyffoIgv/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Kako je čitava porodica bila tada presrećna, što je potvrdio i Batin sin, Miljko, može se zaključiti da mu studije idu prilično dobro.

- Svi smo srećni. Njegova je odluka da neće u glumce, upisao je zato nauku i inženjerstvo na Sorboni. Kreće od septembra, bože zdravlje. Svi mu želimo sreću - rekao je tada Miljko Živojinović, prenose domaći mediji.

Inače, Velimir je jedan od četvoro Batine unučadi, a mnogi komentarišu da upravo on najviše liči na svog dedu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading