LJUBIVOJE RŠUMOVIĆ NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI!? HEROJ našeg detinjstva PROGOVORIO o svom stanju, pa priznao: Zbog korone se zamaram i teško dišem!

Autor:

Zabava

09.11.2021

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je završio u bolnici zbog korona virusa, Ljubivoje se oglasio i otkrio u kakvom se stanju nalazi.

Republika

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Ljubivoje Ršumović o koroni

Jedan od naših najistaknutijih književnika i dečiji pisac, Ljubivoje Ršumović, oglasio se iz KBC "Bežanijska kosa", nakon sto je otkrio da ima korona virus.

Ršumović se oglasio iz bolnice, te je poručio da veruje da će iz borbe sa ovim opakim virusom izaći kao pobednik.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ljubivoje pobeđuje koronu

- Umoran sam i ne mogu baš mnogo da pričam. Kako može da bude čovek koji ima koronu? Zamaram se, malo teže dišem... Vakcinisan sam i nadam se da ću pregurati sve ovo - kaže Ršumović za Informer.

Podsetimo, da se krajem prošle nedelje saznalo da je Ljubivoje, naš heroj iz detinjstva, završio u bolnici, kada se oglasila njegova prijateljica, pesnikinja Mirjana Bulatović putem društvene mreže Fejsbuk.

-"Razmenili smo nekoliko poruka. U jednoj mi je poručio: Hvala svima koji brinu - da mi koronu s glave skinu. Hvala i onima koji brinu da mi glavu s krunom skinu! Molim se Bogu da pomogne - i njima, pa i meni!", oglasila se Bulatovićeva putem društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading