ŽENA SVETOZARA CVETKOVIĆA U AKCIJI SA DVE ŽENE! Jelena se skinula POTPUNO GOLA, a od ovih kadrova mnogima neće biti dobro! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.11.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi TV format, koji je gledaoce prikovao za male ekrane, je zasigurno serija "Crna svadba", apored Mine Softić, u sinoćnjem izdanju u prvom planu je bila i Jelena Đokić, koja zahvaljujući vrelim kadrovima, ostavila muškarce bez teksta.

Republika

Foto: printscrreen

Jelena Đokić u vrelim kadrovima

Novi TV format, koji je gledaoce prikovao za male ekrane, je zasigurno serija "Crna svadba", koja uveliko diže prašinu u javnosti. Pored Mine Softić, koja je pokazala njeno zmijsko telo, imali smo prilike u sinoćnoj epizodi da vidimo i glumicu Jelenu Đokić u veoma slobodnim scenama.

Jelena, koja u ovom ostvarenju tumači lik Nataše Janković, imala je vrele scene sa dve žene, a muškarcima od ovih kadrova nije bilo dobro. Više puta smo mogli da je vidimo bez odeće, dok o njenim poljupcima sa koleginicama ne prestaje da se priča na društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscrreen

Serija "Crna svadba"

Pored Jelene, koja je, inače, supruga glumca Svetozara Cvetkovića, u seriji imamo prilike da gledamo i Nikolu Koja, Minu Sovtić, Nebojšu Milovanovića, Slavka Štimca i mnoge druge

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

26.11.2021 06:19

Cemu morbidne serije i ponizavanje glumica?Rezisera *drma* muski klimaks ili je ovo nacin da on i njegovi istomisljenici vide lepe zene.