NATAŠA I MIŠA OD VELIKE LJUBAVI DO CRNE SVADBE: Gala Videnović i Nikola Kojo ČETIRI DECENIJE kasnije OČI U OČI! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2021

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija ''Crna svadba'' izazvala je veliku pažnju javnosti, ali ne samo zbog radnje koja se odvija, već i zbog odabira glumaca, a mnogi ne kriju oduševljenje što ljubavni par iz serije ''Lude godine'', Nikolu Koja i Galu Videnović, ponovo gledaju zajedno na malim ekranima.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nikola Kojo i Gala Videnović ponovo zajedno na malim ekranima

Osmadesete godine ostaće upamćene po seriji ''Lude godine'', a jedno od omiljenih parova iste bili su Miša i Nataša, čija je ljubav ukrala srca mnogih. Nikola Kojo i Gala Videnović su se proslavili ovim ulogama, a publika sada ponovo ima sreću da ih gleda zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Naime, njih dvoje četiri decenije kasnije, našli su se ponovo u jednoj od serija, koja je ovih dana okupirala pažnju javnosti. Serija ''Crna svadba'' jedna je od glavnih tema, a publika ne krije oduševljenje što Koju i Galu ponovo mogu da vide zajedno na malim ekranima. Premda ne glume zaljubljeni par kao nekada, javnost ne krije da ih ovaj dvojac rado vraća u prošla vremena i seriju koju su svi obožavali, a i sada vole da je gledaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

04.11.2021 19:11

Čudna mi čuda. Glumili su već u seriji Pet, I to bivše ljubavnike