TANE OČI U OČI SA KALUĐEROM: Novi okršaji u nastavku "Senki nad Balkanom"

Autor:

Zabava

15.12.2017

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deveta, pretposlednja epizoda "Senki nad Balkanom" na programu je u nedelju i tada ćemo konačno gledati susret neustrašivog Taneta i vladara podzemlja Kaluđera!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/netfilm
Neustrašiv: Bjela u seriji sve bliži podzemlju Beograda

Pre nego što je proveo noć s bogatom i lepom naslednicom Majom, inspektor je bio svedok otmice Vojina Đukića, pa u nastavku kreće u posetu imućnom Alimpiju Mariću. "Kao što se sumnja da je Đukić ubijen, tako se sumnja da ste vi Kaluđer", poručuje Tane domaćinu i, kako saznajemo, u početku se njihov razgovor vrti oko nestanka tužioca, ali će potom lagano krenuti u sasvim drugom pravcu.

Iz produkcije kažu da je deveta epizoda najintrigantnija i da nas očekuje napet okršaj između Taneta i Krojača!

Gledaoci su već videli da je glavni inspektor tražio pomoć od Rusa da se dočepa Kaluđera i onih koji skidaju glave po Beogradu, a u novoj epizodi sledi još jedno iznenađenje - Tane upoznaje Mustafu Golubića i nije isključeno da će u odlučujuću bitku krenuti s balkanskim Džejmsom Bondom. Ovom poznanstvu, jasno je već sad, kumovale su Maja i njena prijateljica Krista Avakumović, koja uveliko sluti u šta je sve to njen suprug upleten.

RepublikaFoto: Promo foto
Vuče sve konce: Kičić u "Senkama" skriva pravo lice

Dok ga ispituje o tome kako je proveo prethodnu noć, saopštava mu da ga je tražio inspektor Stanko Pletikosić. Ostaje da se vidi da li će i kako ugledni doktor sačuvati glavu na ramenima.

Mlađani inspektor je na tragu princa Đorđa Karađorđevića i zbog slike "Crno sunce", koja visi na zidu Avakumovićeve kuće, sumnja da je i plemić umešan u rad tajnog društva.

- Hoćeš da znaš ko vuče konce?! Pazi, posle nema nazad - upozoriće nesuđeni srpski kralj svog posetioca u Toponici.

Sve o organizaciji, zbog koje je i tužilac Đukić ostao bez glave i koja je kasnije doprinela usponu Trećeg rajha, saznaće i naslednica banke jer će joj Papahagi konačno otkriti svoje i lice njenog oca.

Iako se odgovori naziru, u nedelju misterija još neće biti rešena, ali će biti novih strasnih scena - Stanko će završiti u zagrljaju sa forenzičarkom Bojanom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading