ONA JE OSTALA NJEGOVA RAK RANA! Ovo je PRVA supruga Radeta Šerbedžije, koja ga je ostavila zbog NEVERSTVA!

Autor:

Zabava

29.10.2021

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Rade Šerbadžija pored regionalnog, postigao je i internacionalni uspeh, ali nažalost kada je ljubav u pitanju nije imao toliko sreće.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Rade Šerbedžija je stekao ogromnu slavu

Glumac rade Šerbadžija pored regionalnog, postigao je i internacionalni uspeh. Glumac koji je poznat u Holivudu, on je osim po glumačkim projektima, takođe poznat i kao veliki šarmer, o čemu svedoči činjenica da je u prvi brak ušao kad je imao tek 23. godine.

Te 1969. godine, Rade je diplomirao na Akademiji, a Ivanka u Školi za ritmiku i ples. Bila je to prava, iskrena mladalačka ljubav, ali, mada su bili srodne duše, nije im bilo suđeno da njihov brak opstane.

Prve godine obeležili su i njihovi prvi profesionalni uspesi. Šerbedžija je brzo dobio angažman u gradskom pozorištu “Gavella” u kojem je igrao Šekspirovog “Hamleta” i “Ričarda Trećeg”, a Ivanka je postala plesni koreograf u Zagrebačkom pozorištu mladih, piše Stil.

Dobili su dvoje dece 1971. godine rodio im se sin Danilo, koji je ime dobio po Radetovom ocu, a dve godine kasnije i ćerka Lucija.

 

Rade je već tada imao dosta glumačkog iskustva, no, kako je rasla njegova slava, tako je i brak sa Ivankom počinjao da se urušava.

Razveli su se 1987, a prvoj supruzi posvetio je i zbirku pesama u kojoj je napisao dirljive stihove: "Od nas ništa nije ostalo osim dvoje odrasle dece koja nas svojim životima uveravaju da sve to nije bio tek san i privid". Bivši supružnici ostali su prijatelji i posle razvoda i tako je ostalo sve do 2010. godine kad je Ivanka iznenada preminula od moždanog udara u 63. godini života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading