ČUVENI BRITANSKI GLUMAC ZAPOČEO KARIJERU U BEOGRADSKOM TEATRU: Proslavio se kao Gandalf, a OVO je rekao o svojim POČECIMA!

Autor:

Zabava

26.10.2021

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni britanski glumac Ijan Mekelen prisetio se svog prvog posla koji je bio u "Beogradskom teatru" u Koventriju.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ian Mekelen

Ijan Mekelen više od pola veka sa bavi glumačkim poslom. Tokom svoje uspešne karijere, glumio je u filmovima, serijama, ali i u pozorištu.

Čuveni Gandalf iz "Gospodara prstenova" aktivan je na društvenim mrežama, a u jednoj objavi na Fejsbuku prisetio se svog prvog posla koji je bio u "Beogradskom teatru" ("Belgrade theatre") u Koventriju, u kojem su još glumili Dejvid Suše, čuveni Herkul Poaro, kao i "Monti Pajtonovci".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ijan Mekelen

 

Naime, Mekelen je dobio priliku da ponovo igra batlera Tredvela.

- Na mom prvom poslu u "Beogradskom teatru" u Koventriju, kompanija je svake dve nedelje radila drugu predstavu. Jedna od njih je bila "Crna kafa" Agate Kristi u kojoj sam igrao prilično zlokobnog, ostarelog batlera Tredvela. To je uključivalo puderisanje moje mladalačke kose u belo i farbanje nekoliko bora na licu. Hodao sam sitnim hodom, pazeći da ne pokvarim otrovanu kafu koja ubija mog poslodavca. I eto, 60 godina kasnije, radije se ponavljam, ovaj put u mnogo superiornijoj, smešnijoj predstavi. Nadam se da sam, sa obrijanom glavom i lažnim brkovima, ubedljiviji kao star momak - našalio se Mekelen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading