EVO KO JE GLUMAC RADOVAN MILJANIĆ: Preminuo je zbog opake bolesti, a njegova ostvarenja ćemo zauvek pamtiti! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.10.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovan Miljanić je pozorišni glumac, rodom iz Pančeva, a svoju glumačku karijeru započeo je u Beogradu. Narodno pozorište pamtiće ovog vrsnog glumca, a njegova ostvarenja oduševljavala su publiku.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Radovan Miljanić umro

 

Pozorišni glumac Radovan Miljanić preminuo je u 69. godini života nakon duge i teške bolesti. Naime, Radovan je izgubio bitku sa opakom bolešću, a ovu informaciju potvrdili su iz teatra za medije. 

Inače, Radovan Miljanić pored tfilmskih uloga, bio je poznat kao pozorišni glumac koji je srce uvek ostavljao na bini, a publika bi dolazila i po nekoliko puta da pogledaju istu predstavu koji je on igrao. 

Republika

Foto: Youtube printscreen

Preminuo Radovan Miljanić

 

Radovan je glumio u mnogim poznatim predstavama, neki od njih su Koštava, u kojoj je tumačio lik Hadži Tome, potom u Gospođa ministarki, gde je imao ulogu teče Pante, ali i mnogim drugim pozorišnim ostvarenjima. 

Radovan je rođen 24. februara 1952. godine u Pančevu, a studije je završio u Beogradu, gde je potom i započeo svoju glumačku karijeru pozorišnog glumca. Kolege su obožavale da sarađuju sa Miljanićem, jer je uvek bio nasmejan i druželjubiv, a svakome je znao da udeli savet koji bi mladim i novopečenim glumcima pomogao u njihovoj karijeri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading